Млинці – улюблена випічка в багатьох будинках, її люблять всі: і діти, і дорослі, тому-то нині існує так багато варіантів приготування цього чудового ласощі.
Коли класичні блинки згодом набридають, господині починають шукати інші, більш оригінальні, способи їх випікання, тут-то і доводяться до речі млинці з пріпёком з яєць і зеленої цибулі. Таку назву млинці отримали, завдяки особливому способу смаження, справа в тому, що їх готують відразу з начинкою, а не загортають її в готову тестову основу.
Начинка (вона ж «пріпёк») в такій випічці може бути абсолютно різною: у нас сьогодні легка овочева, але можна використовувати і інші продукти, більш ситні, наприклад, м’ясо, субпродукти і т.д. Спосіб випікання млинців з пріпёком від цього особливо не зміниться, зате смак випічки буде завжди виходити різним.
Випікання млинців з пріпёком з яєць і зеленої цибулі
Млинці Секрети випічки
Зімфіра БуньковаСтатьі автора
Складові
- Борошно пшеничне – 200 г + –
- Молоко – 400 мл + –
- Яйця курячі – 4 шт. + –
- Цибуля зелена – 2 пучки + –
- Рослинна олія – 2 ст.л. + –
Приготування
ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM
Молоко потрібно попередньо обов’язково підігріти.
Тепле молоко переливаємо в глибоку миску, в якій і будемо замішувати тісто для млинців з колесо до воза.
Вбиваємо два курячих яйця в молоко і добре все перемішуємо.
Додаємо борошно.
Отриману суміш гарненько збиваємо вінчиком або виделкою. Любителі техніки можуть скористатися блендером або міксером.
Тепер приготуємо сам колесо до воза. Для цього зелена цибуля добре промиваємо і просушуємо. Нарізаємо його дрібними кільцями.
Два яйця варимо і поміщаємо в холодну воду, щоб вони охололи. Очищаємо яйця від шкаралупи і натираємо їх на крупній тертці.
Змішати яйця і цибулю в окремій мисці. Можна додати трохи солі, але це не обов’язково.
Починаємо смажити млинці з колесо до воза. На сковороду крапни трохи масла, потім можна посипати дно сковороди начинкою (колесо до воза).
Заливаємо колесо до воза млинцевим тестом.
Смажимо млинець з колесо до воза на слабкому вогні до утворення красивою скоринки з обох сторін. У вас піде по 3 хвилини на кожну сторону. Пам’ятайте, що млинці з колесо до воза смажаться трішки довше, ніж звичайні млинці.
Млинці з колесо до воза набагато ситніше, ніж прості млинці. До речі, в якості колесо до воза можуть виступати навіть фрукти, але тоді змащувати сковороду треба буде не соняшниковою, а вершковим маслом.
Смачного!