Млинці з пріпёком з яєць і зеленої цибулі

Млинці – улюблена випічка в багатьох будинках, її люблять всі: і діти, і дорослі, тому-то нині існує так багато варіантів приготування цього чудового ласощі.

Коли класичні блинки згодом набридають, господині починають шукати інші, більш оригінальні, способи їх випікання, тут-то і доводяться до речі млинці з пріпёком з яєць і зеленої цибулі. Таку назву млинці отримали, завдяки особливому способу смаження, справа в тому, що їх готують відразу з начинкою, а не загортають її в готову тестову основу.

Начинка (вона ж «пріпёк») в такій випічці може бути абсолютно різною: у нас сьогодні легка овочева, але можна використовувати і інші продукти, більш ситні, наприклад, м’ясо, субпродукти і т.д. Спосіб випікання млинців з пріпёком від цього особливо не зміниться, зате смак випічки буде завжди виходити різним.

Випікання млинців з пріпёком з яєць і зеленої цибулі

Млинці Секрети випічки
Зімфіра БуньковаСтатьі автора

Млинці з пріпёком з яєць і зеленої цибулі
Млинці з пріпёком з яєць і зеленої цибулі

Складові

  • Борошно пшеничне – 200 г + –
  • Молоко – 400 мл + –
  • Яйця курячі – 4 шт. + –
  • Цибуля зелена – 2 пучки + –
  • Рослинна олія – ​​2 ст.л. + –

Приготування

ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM

Молоко потрібно попередньо обов’язково підігріти.

Тепле молоко переливаємо в глибоку миску, в якій і будемо замішувати тісто для млинців з колесо до воза.


  • Вбиваємо два курячих яйця в молоко і добре все перемішуємо.


  • Додаємо борошно.


  • Отриману суміш гарненько збиваємо вінчиком або виделкою. Любителі техніки можуть скористатися блендером або міксером.


  • Тепер приготуємо сам колесо до воза. Для цього зелена цибуля добре промиваємо і просушуємо. Нарізаємо його дрібними кільцями.


  • Два яйця варимо і поміщаємо в холодну воду, щоб вони охололи. Очищаємо яйця від шкаралупи і натираємо їх на крупній тертці.


  • Змішати яйця і цибулю в окремій мисці. Можна додати трохи солі, але це не обов’язково.


  • Починаємо смажити млинці з колесо до воза. На сковороду крапни трохи масла, потім можна посипати дно сковороди начинкою (колесо до воза).


  • Заливаємо колесо до воза млинцевим тестом.


  • Смажимо млинець з колесо до воза на слабкому вогні до утворення красивою скоринки з обох сторін. У вас піде по 3 хвилини на кожну сторону. Пам’ятайте, що млинці з колесо до воза смажаться трішки довше, ніж звичайні млинці.


  • Млинці з колесо до воза набагато ситніше, ніж прості млинці. До речі, в якості колесо до воза можуть виступати навіть фрукти, але тоді змащувати сковороду треба буде не соняшниковою, а вершковим маслом.

    Смачного!