Млинці на дріжджах швидкого приготування

Зазвичай реклама на упаковці продукту виглядає дуже апетитно і обіцяє неземну смакоту і красу, але не завжди мета виправдовує засоби. Ніякі заводські і кафешние страви навіть від самого шеф кухарі не зможуть бути смачніше, ніж домашні, тим більше, якщо це швидкі товсті дріжджові млинці на сухих дріжджах. А все тому, що в приготовані мамою, бабусею або навіть своїми власними руками частування ми вкладаємо душу, щоб порадувати свою улюблену сімейство.

А якщо хтось ще не вміє готувати традиційний слов’янський десерт, то ніколи не пізно навчитися. Тим більше що напередодні масниці багато авторів рецептів вирішили донести секрети млинцевій кулінарії всім бажаючим.

Розпочати навчання безперечно краще з найшвидших дріжджових млинців, а вже вибрати тут є з чого. Пишні і тонкі, солодкі і солоні, на будь-який смак, з будь-якою начинкою млинчики стануть вашим коронною стравою.

Млинці на дріжджах швидкого приготування

Кожен день масляного тижня має свою назву і призначення, саме тому слід запастися різними рецептами традиційної страви цього весняного свята, щоб балувати рідних і близьких найсмачнішими млинцями.

Четвертий день – «Лакомка», навіть своєю назвою так і просить чогось особливого, і класичний рецепт, як зробити своїми руками млинці на сухих буде тут дуже до речі.

Складові

  • Молоко або кисле молоко – 0,4 л;
  • Вода тепла – 250 мл;
  • Борошно пшеничне в / с – 0,5 кг;
  • Яйця курячі – 2-3 шт .;
  • Цукровий пісок – 25 г;
  • Сіль кухонна – ½ ч.л .;
  • Дріжджі хлібопекарські – 5-8 г;
  • Олія соняшникова – 80 г;

Приготування швидких млинчиків на дріжджах

В даному рецепті немає якихось особливих прімудрості, саме тому на приготування тіста піде не більше 10 хвилин.

  1. У глибоку шірокодонную ємність вбиваємо яйця, засипаємо цукор, сіль, дріжджі, теплу воду і все гарненько збиваємо вінчиком.
  2. Після цього в отриману масу вводимо борошно, не перестаючи заважати тісто, а потім розбавляємо все молоком і ретельно вимішуємо склад до однорідної консистенції рідкої сметани.
  3. Після цього тісто залишаємо в теплі на 40 хвилин, а через відведений час вводимо до складу масло і можна приступати до випікання млинців.

Даний рецепт розрахований на дюжину ажурних, м’яких і неймовірно апетитних млинців, так що вистачить на всю сім’ю. Їх можна подавати з різними начинками: з солодкими і з солоними, з пісними і з м’ясними. Однак і самі по собі зі сметанкою або медом луговим ці млинці будуть приголомшливо смачними.

Пишні млинці на швидких дріжджах і молоці

Неймовірно смачний традиційно слов’янський десерт ми приготуємо сьогодні в домашніх умовах. Це, мабуть, найкращий рецепт швидких дріжджових млинців для масляного застілля.

Складові

  • Борошно пшеничне в / с – ½ кг;
  • Дріжджі сухі хлібні – 1 пачка;
  • Сіль кухонна – ½ ст.л .;
  • Цукровий пісок – 50 г;
  • Молоко коров’яче – ½ л;
  • Вершкове масло – 50 г;
  • Яйця курячі – 4 шт .;
  • Соняшникова олія – ​​35 г;

Як приготувати млинці на швидких дріжджах і молоці

Як спекти млинці на сухих дріжджах

  1. Для приготування пишних і повітряних млинчиків насамперед слід двічі просіяти борошно, щоб вона наситилася киснем, після чого засипаємо в неї дріжджі, сіль, цукор (1 ст.л.) і все ретельно змішуємо з молоком і жовтками, щоб не було грудок.
  2. Тепер нам окремо потрібно збити віночком яєчні білки з рештою цукру (1 ст.л.) до піни, а потім акуратно ввести білкову масу в тісто разом з рослинним маслом.
  3. Тепер готовому тесту необхідно в теплі настояти близько 1 години. За цей час маса збільшиться в об’ємі дворазово.
  4. Тепер тісто потрібно перемішати, і можна починати випікати млинці на змащеній маслом сковороді на середньому вогні.

Готові млинці гарненько промазуємо вершковим маслом і падаємо до столу з джемом, згущеним молоком, ікрою, варенням, медом, та з чим завгодно.

Млинці на швидкодіючих дріжджах

Масляна Ідеї для вечері Млинці 10 штук 1
ХадіджаСтатьі автора

Швидкі млинці на сухих дріжджах
Швидкі млинці на сухих дріжджах

Складові

  • Яйця курячі – 2 шт. + –
  • Пшеничне борошно в / с – 1,5 склянки + –
  • Цукровий пісок – 50 г + –
  • Тепла вода – 1,5 склянки + –
  • Дріжджі пекарські сухі – 1,5 ч.л. + –
  • Соняшникова олія – ​​3 ст.л. + –
  • Сіль – щіпка + –
  • Кефір або кисле молоко – 1 стакан + –

Приготування

ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM

Завжди вдалі і дуже смачні виходять швидкі млинці на сухих дріжджах.

Тут не потрібно чекати цілу годину, поки дріжджі заграють, зате самі блинки виходять тонкими, хрусткими, ніколи не прилипають і мають приємний кисло-вершковий смак, як у традиційних староруських оладок. Ну а наш рецепт з фото стане вашим провідником у світ млинцевій кулінарії.


  • Борошно просіваємо в глибоку ємність, додаємо до неї цукор, сіль і дріжджі, після чого перемішуємо суху млинцеву суміш.

    Кефір або кисле молоко підігріваємо до 35 ° С, але не більше, додаємо в борошно і вимішує густе тісто, яке залишаємо далі в теплі на 15 хвилин, щоб дріжджі активувалися.


  • Через чверть години в окремій чаші яйця збиваємо вінчиком і вводимо яєчну масу в тісто, акуратно перемішуючи.


  • Також вливаємо в млинцеву суміш теплу воду (не вище 40 ° С) і залишаємо тісто в теплі ще на 20 хвилин.

    Через відведений час заливаємо в тісто олію і можна приступати до випікання млинців.


  • На змащену маслом гарячу сковороду заливаємо 2/3 ополоника тесту, розподіляємо масу по всій поверхні дна і після того, як тісто пропечеться, перевертаємо млинець на іншу сторону.


  • За даним рецептом тісто виходить досить рідким, а млинці (10 штук) з нього виходять неймовірно тонкими.
    Тим, хто вважає за краще товсті коржі, слід зменшити кількість води в рецепті до ½ – 1/3 склянки, тоді млинці дріжджові швидкі на сухих дріжджах вийдуть, повітряними, ніжними і дуже пишними.