Млинці, фаршировані капустою і фаршем: рецепт з яловичиною

Тонкі млинці, фаршировані капустою і м'ясом: рецепт з яловичиною
Млинці – традиційне блюдо російської кухні, яке споконвіку не тільки любили, але і шанували, навіть ставилися до нього з якимось благоговінням. Та й до капусти на Русі було особливе ставлення, мабуть, тому на наших столах з’явилося таке смачне частування, як млинці, фаршировані капустою. Взагалі, млинчики і квашена капуста – це для Росії не просто смачна і улюблена їжа, це два культурних феномена.

Пропонуємо вам кулінарний рецепт, в якому ми ці два феномени нашої культури об’єднали.

Задумайтесь, коли ви будете робити млинці, начинені капустою, що будете не просто готувати їжу, якої порадуєте себе і близьких, а й станете продовжувачем багатовікової культурної, а головне – кулінарної традиції.

Млинці з квашеною капустою і яловичим фаршем

Складові

Для тесту

  • Борошно пшеничне в / с – 300 г + –
  • Яйця курячі – 3 шт. + –
  • Молоко – 0,5 л + –
  • Соняшникова олія без запаху – 2-3 ст. л. + –
  • Цукор-пісок білий – 1-2 ст. л. + –
  • Сіль – 0,5 ч. Л. + –

Для начинки

  • Яловичина пісна – 500 г + –
  • Капуста квашена – 200 г + –
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт. + –
  • Масло вершкове – 50 г + –
  • Олія соняшникова – 2-3 ст. л. + –
  • Сіль, мелений чорний перець – за смаком + –
  • Чорний перець горошком – за смаком + –
  • Лавровий лист – кількість за смаком + –

Випікання тонких домашніх млинців на молоці: покроковий рецепт

У нашому рецепті ми використовуємо квашену капусту і фарш з яловичини. Тісто приготуємо на молоці, традиційне для тонких млинців. Словом, нічого надприродного робити не будемо – все, як завжди, але повозитися трохи доведеться. Зате словами не передати, яким смачним стравою обернуться наші старання.

Нижче дан покроковий рецепт приготування тонких млинців з кислою капустою і яловичим фаршем.

Замішуємо тісто на молочні млинці

  • Беремо глибоку миску і розбиваємо в неї яйця.
  • Збиваємо їх віночком або вилкою.
  • До збитих яєць додаємо стакан теплого молока.
  • Збиваємо яєчно-молочну суміш віночком або міксером на малих обертах.
  • Продовжуємо збивати, додаючи потроху просіяне борошно.
  • Додаємо молоко, що залишилося і ще деякий час продовжуємо збивати.
  • В кінці наливаємо в тісто олію і добре перемішуємо.

Випічка тонких млинців на сковороді до рум’янцю

  • Сковорідку змащуємо олією і ставимо на вогонь. Чекаємо того моменту, коли сковорода розжариться.
  • На дно розпеченої сковороди наливаємо тісто.
  • Похитуючи сковорідку з боку в бік, рівномірно розподіляємо тісто.
  • Смажимо з обох сторін до зарум’янювання.
  • Готові бліночкі складаємо один на інший, промащуючи їх вершковим маслом.

tonkie-bliny-farshirovannye-kapustoj-prostoj-recept2

  • Накриваємо млинці бавовняним рушником, щоб вони зберегли тепло.

Як правильно перевертати млинці, щоб вони не рвалися, можна подивитися в статті на нашому сайті.

    • Як правильно перевертати млинці на сковороді
    • Чому млинці липнуть до сковороди і рвуться

    Готуємо начинку для наших млинців

    • М’ясо добре моєму під струменем води.
    • Відварюємо яловичину в невеликій кількості води до готовності.
    • Під час варіння додаємо сіль, перець горошком, лавровий лист.
    • Готове м’ясо виймаємо з бульйону, даємо охолонути і подрібнюємо в м’ясорубці.
    • Квашену капусту віджимають.
    • Цибулю чистимо, промиваємо під проточною водою і досить дрібно шаткуємо. Як це зробити швидко і без сліз покаже і розповість наш шеф повар.

    • Розтоплюємо на сковорідці одночасно рослинне і вершкове масло.
    • Обсмажуємо цибульку в суміші рослинного і вершкового масел до золотистого відтінку.
    • Готовий лук перекладаємо в миску.
    • Віджату кислу капусту поміщаємо в сковорідку з олією під кришку і додаємо мелений перець за смаком.
    • Тушкуємо на маленькому вогні хвилин 10-15, періодично помішуючи.
    • Додаємо до Капусточка м’ясний фарш, обсмажену цибулю, добре перемішуємо і тушкуємо під кришкою ще 5-7 хвилин.
    • Готової суміші даємо охолонути.

    Можна ще додати рубані яйця, різні прянощі або свіжу зелень, а ось смажену цибулю з рецепта можна виключити.

    Фаршируємо млинці готової капустяної начинкою

    • В середину млинця укладаємо близько 2 столових ложок начинки.
    • Потім звертаємо млинці тим способом, який подобається (конвертик, трикутник і т. П.).

    tonkie-bliny-farshirovannye-kapustoj-prostoj-recept1

    Як упакувати вміст в млинчики, можна подивитися в статті на нашому сайті.

    Як загорнути начинку в млинці: фото простих способів

    Нафаршировані млинці обсмажуємо з двох сторін. До начинений Блінкен, засмажені на сковороді в маслі, можна подати ніжний сметанний соус.

    Смачного!

    Як приготувати сметанний соус для поливання фаршированих млинців

    Складові

    • Сметана – 200 г;
    • Олія соняшникова – 3 ст. л .;
    • Кріп свіжий – 1 пучок;
    • Часник – 2-3 часточки.

    Готуємо пікантний сметанно-часниковий соус для млинців

    • Сметану і масло добре змішати віночком.
    • Зелень дрібно нарізати.
    • Часник подрібнити ножем або пропустити через Часничниці.
    • До сметанно-масляної суміші додати зелень, запашний часник і все перемішати – соус готовий.
    • Готову приправу поставити в холодильник. Подавати до наших домашнім бліночкі охолодженої.

    tonkie-bliny-farshirovannye-kapustoj-prostoj-recept4

    Інші рецепти того, як правильно і смачно пекти (куховарити, як любили говорити в старовину) млинці, ви можете подивитися в інших покрокових рецептурах на сайті.

    Дріжджові кислі млинці

    kislye-bliny-recept-na-drozhzhax3

    Як смачно приготувати м’які млинці

    nezhnye-myagkie-blinchiki1