Ледачі вареники без борошна і манки

lenivye-vareniki-bez-muki-i-manki2
Домашня їжа власного приготування корисна і смачна, а головне, її можна зробити з потрібним для себе кількістю калорій.

Ледачі вареники без борошна ви навряд чи зможете знайти в холодильнику супермаркету, а ми обов’язково розповімо, як смачно і без зайвих калорій можна поласувати улюбленим стравою. І все виснажливі дієти залишаться далеко в минулому, адже тепер у вас буде блюдо, яке абсолютно безпечно можна вживати в їжу навіть якщо ви стежите за вагою.

Дієтичні ліниві вареники

Який зв’язок між дієтою і вареничками, запитаєте ви? Найпряміша. Ледачі вареники без борошна і манки можна їсти і не бояться зіпсувати фігуру!

lenivye-vareniki-bez-muki-i-manki

Складові

  • Сир жирністю 0% – 200 г;
  • Яйце – 1 шт;
  • Пластівці вівсяні – 6 ст.л .;
  • Цукор – 2 ст.л.

Як приготувати дієтичні ліниві вареники

  1. Розтираємо сир, для цього скористаємося виделкою або блендером. Ще один «дідівський» спосіб подрібнення сиру – протерти його через сито.
  2. Геркулес перемелює в кавомолці, щоб у нас утворилася борошно. Геркулесовую борошно втручаємося в сирну масу.
  3. Місимо тісто руками, відрізаємо шматок. Скачує в тонку ковбаску. Нарізаємо на кубики. Кожен кубик злегка приминає пальцями. Насправді форма вареників може бути абсолютно будь-яка. Ви навіть можете скреатівіть і вирізати вареники формочками для печива.
  4. Воду кип’ятимо, солимо і впускаємо в неї вареники, заважаємо.
  5. Вода знову закипіла і спливли варенички? Тоді засікаємо 2 -3 хвилини.
  6. Через належний час – виймаємо.

Перед тим як подати, красиво укладаємо на тарілку, поливаємо йогуртом, прикрашаємо ягодами і фруктами.

Хочете знати, які фрукти ідеально поєднуються з лінивцями? Відповідь проста: яблука банани, персики, малина, полуниця, чорниця. Ну а може бути вам до душі доведеться якийсь і свій варіант

Вареники ледачі солоні

Складові

  • Сир – 150 г + –
  • Яйця курячі – 1 шт + –
  • Манка – 1,5 ст.л. + –
  • Сіль – за смаком + –
  • Кріп – пучок + –
  • Рослинна олія – ​​1 ст.л. + –

Як зробити солоні ліниві вареники

  1. Розтираємо сир до однорідної текстури, яка буде схожа на крем.
  2. Розбиваємо в сир яйця, перемішуємо.
  3. Кріп промиваємо під холодною водою. Нарізаємо тільки листочки-голочки. Грубі стебла викидаємо. Або як варіант – збираємо стебла в пучок, перев’язуємо ниткою, засушувати. Дуже зручний варіант при приготуванні супів.
  4. Кріп засипаємо в сирну масу. Солимо.
  5. Засипаємо манку, замішуємо тісто.
  6. Тісто перекладаємо в кондитерський мішок. Не біда, якщо у вас його не виявилося. Скористайтеся звичайним файлом, відрізавши куточок.
  7. Кип’ятимо воду, додаємо масло. Злегка солимо.
  8. Воду видавлюємо невеликими порціями тісто. Кожну штучку можна відокремлювати ножем або ножицями.
  9. Спливли толстячки варимо одну хвилину.

Найніжніші вареники подавати слід з вершковим маслом і сметаною. Такі сирні галушки – це прекрасний привід не пропускати сніданок.