З усіх перепробуваних рецептів курячих оладок, на мій погляд, ці найсмачніші. Є безперечні переваги саме у цього рецепта – без майонезу, готуються настільки швидко, що домашніх можна запрошувати до столу, як тільки ви починаєте замішувати ці курячі оладки.
Збережіть в скарбничці швидких рецептів.
необхідно:
- Філе куряче – ціле від 1 курячої тушки, тобто дві штучки-половинки
- Яйце – 1 шт
- Крохмаль картопляний – 1 ст. л.
- Борошно – 1 ст. л.
- Сметана – 3-4 ст.л. з невеликою гіркою
- Сіль – 1/2 ч.л.
- Сода – 1/5 ч.л.
- Перець мелений, цибулю, нарізану шматочками – за смаком
- Масло для смаження
приготування:
Філе нарізати довільними шматочками, приблизно 1,5 на 1,5 см.
Додати сіль, сметану, борошно, крохмаль, яйце, соду.
все розмішати
Смажити на олії, як звичайні оладки.
Викладати ложкою.
Після смаження покласти на паперовий рушник, щоб вбралося зайве масло.
Подавати з гарніром або як самостійну страву.
Зовні курячі оладки виглядають, як звичайні, але всередині соковита шматочки філе, тесту дуже мало.
Ще дуже нехлопотно блюдо з курячого філе – нагетси.
Смачного!!!