Куряча печінка з грибами по-французьки

Навіть якщо ви не особливо шанує субпродукти, то вам неодмінно варто спробувати це неймовірно смачна страва.

Навіть найвибагливіші їдці по достоїнству оцінять таку смакоту, як куряча печінка з грибами по-французьки. Дивовижне поєднання ніжних грибочків з корисною печінкою порадує всіх домочадців і … гостей, якщо такі завітають на, що дійшов до них, дивовижний аромат.

Що ж, не будемо довго розмірковувати про теорію, а приступимо безпосередньо до етапів приготування.

Як посмажити курячу печінку з грибами на сковороді, рецепт з фото

Гарячі закуски з грибами Субпродукти (печінка, нирки, язик, серце)
Зімфіра БуньковаСтатьі автора

Куряча печінка з грибами по-французьки
Куряча печінка з грибами по-французьки

Складові

  • Куряча печінка – 500 г + –
  • Підберезники (або будь-які інші гриби на ваш смак) – 500 г + –
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт. + –
  • Часник – 1/2 шт. + –
  • Борошно пшеничне – 3 ст.л. + –
  • Приправа – 1 ст.л. + –
  • Вода – 1 ст. + –
  • Рослинна олія – ​​к-ть за смаком (для смаження) + –
  • Сіль – за смаком + –

Приготування

ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM

Для цієї страви підійдуть будь-які ароматні гриби. Я взяла підберезники. Їх треба добре помити і нарізати на невеликі шматочки.


  • Обсмажити гриби до готовності на рослинній олії. Під час смаження гриби треба трохи підсолити.


  • Цибулю почистити і нарізати півкільцями, можна трохи дрібніше. Але сильно подрібнювати цибулину не варто.


  • Часник почистити і нарізати кружечками.


  • Обсмажити цибулю з часником на рослинному маслі.


  • Борошно насипати в глибоку миску, туди ж всипати приправу і трохи солі. Перемішати їх між собою.


  • Помістити курячу печінку в борошно зі спеціями.


  • Гарненько обваляти курячу печінку в борошні з усіх боків.


  • Налити на сковороду трохи соняшникової олії і помістити туди печінку.


  • Обсмажити курячу печінку на середньому вогні з двох сторін по 7 хвилин.


  • Далі в сковороду вилити склянку води і зменшити вогонь до мінімуму.


  • Смажені гриби і смажену цибулю знову повернути на сковороду до курячої печінки.


  • Перемішати все і тушкувати ще хвилин 20, не більше, інакше – печінку стане жорсткою.


  • Подавати курячу печінку з грибами по-французьки з будь-якими овочами.
    Смачного!