Класичні печінкові котлети в домашніх умовах з яйцем і цибулею. Смачні оладки з курячої печінки в паніровці на сковороді. Спробуйте приготуйте цю смачні домашні котлети з курячої печінки з цибулею, обвалені в борошні. Скористайтеся нашим покроковим рецептом із фото, для більш легкого приготування котлет у домашніх умовах.
Інгредієнти
- Куряча печінка – 500 г
- Яйце – 2 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Борошно – 2-3 ст. Ложки
- Сіль, чорний перець – по 0,5 ч. Л. Ложки
- Часник, зелень – за бажанням
- Рослинна олія
Котлети з рубаної печінки
Печінку миємо, видаляємо плівки, великі жилки, протоки, ріжемо дрібним кубиком. Для зручної нарізки рекомендується покласти її в морозилку на 30 хвилин. Принадність рубленого фаршу в тому, особливо печінкового, що він виходить не таким рідким
Так само дрібно шаткуємо цибулину і перекладаємо до фаршу
Додаємо сіль, перець, яйця та борошно
Борошно кладіть за обставинами, через розмір яєць його може знадобитися більше або менше. Тісто не має бути надто рідким
Вимішуємо масу до однорідної консистенції. На цьому етапі дехто додає в курячі котлети дрібно порізану зелень із часником
На розігріту сковороду з олією викладаємо печінку. Я кладу приблизно 1,5-2 столові ложки
Обсмажуємо 3 хвилини з одного боку і 2 з іншого
Після смаження викладаємо котлети на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир. Але якщо ви не переборщили з олією, то цього робити не обов’язково
Рвемо одну оладку навпіл і бачимо, що вона чудово просмажилася і при цьому залишилася ніжною та соковитою
Цибулька подекуди може хрустіти, якщо вам це не потрібно, то смажте під кришкою, щоб вона повністю стала м’якою
Печінкові розтріпки з манкою
Інгредієнти
- Печінка – 500 г
- Манна крупа – 1 ст. Ложка
- Цибуля + морква – по 1 шт.
- Яйце куряче – 1 шт.
- Сіль, чорний перець – по 0,5 чайної л
Приготування котлет із фото
Додаємо до печінки манку і вбиваємо одне яйце
Перебиваємо все за допомогою занурювального блендера
Так само можна пропустити через м’ясорубку, а потім вмішати яйце з крупою
Прикриваємо миску тарілкою і залишаємо на 10-15 хвилин, щоб розбухла манка
Подрібнену цибулину з тертою морквою пасеруємо на сковороді до м’якості
Обсмажені овочі перекладаємо у фарш, додаємо сіль і чорний перець
Добре перемішуємо, має вийти тісто схоже на тісто для оладок. Не раджу сильно його забивати манкою або борошном вийде зовсім не те, чого ви очікували
На заздалегідь розігріту сковорідку олією викладаємо котлети по одній столовій ложці температура трохи вище середнього
Обсмажуємо по 2 хвилини з кожного боку до рум’яного золотистого кольору
Викладаємо на паперовий рушник або тарілку
Цей смачний і простий рецепт печінкових котлет з овочами всередині не може вам не сподобається
Як смачно посмажити печінку в клярі
Інгредієнти
- Куряча печінка – 500 г
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 100 г
- Сіль, суміш перців – по 0,5 ч. Л. Ложці
Рецепт приготування печінки
Очищаємо субпродукт від жилок, проток, ріжемо навпіл
Додаємо сіль, суміш перців, перемішуємо і залишаємо просочуватися на 20-30 хвилин
Обвалюємо шматочки в борошні та викладаємо на гарячу сковороду з олією
Обсмажуємо до золотистого кольору з двох сторін по 3 хвилини на кожну
Якщо немає другої пательні, то викладіть на тарілку і прикрийте іншою, щоб вона не охолола
На чистій сковорідці обсмажуємо цибулю півкільцями до золотистості. Робити це краще завжди окремо, тому що час приготування у продуктів різний. У підсумку виходить або цибулева каша, або висушений субпродукт
До пасерованої цибулі додаємо печінку, перемішуємо і тушкуємо під кришкою 1-2 хвилини. Потім знімаємо з плити і даємо страві відпочити
Подавати котлети бажано в теплому вигляді, поки вона соковита і ніжна