Котлети з курячої печінки на сковороді з цибулею

Котлети з курячої печінки на сковороді з цибулею

Класичні печінкові котлети в домашніх умовах з яйцем і цибулею. Смачні оладки з курячої печінки в паніровці на сковороді. Спробуйте приготуйте цю смачні домашні котлети з курячої печінки з цибулею, обвалені в борошні.  Скористайтеся нашим покроковим рецептом із фото, для більш легкого приготування котлет у домашніх умовах.

Інгредієнти

  • Куряча печінка – 500 г
  • Яйце – 2 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Борошно – 2-3 ст. Ложки
  • Сіль, чорний перець – по 0,5 ч. Л. Ложки
  • Часник, зелень – за бажанням
  • Рослинна олія

Котлети з рубаної печінки

нарізка печінки

Печінку миємо, видаляємо плівки, великі жилки, протоки, ріжемо дрібним кубиком. Для зручної нарізки рекомендується покласти її в морозилку на 30 хвилин. Принадність рубленого фаршу в тому, особливо печінкового, що він виходить не таким рідким

нарізка цибулі

Так само дрібно шаткуємо цибулину і перекладаємо до фаршу

додаємо борошно

Додаємо сіль, перець, яйця та борошно

Борошно кладіть за обставинами, через розмір яєць його може знадобитися більше або менше. Тісто не має бути надто рідким

перемішуємо тісто

Вимішуємо масу до однорідної консистенції. На цьому етапі дехто додає в курячі котлети дрібно порізану зелень із часником

обсмажування котлет

На розігріту сковороду з олією викладаємо печінку. Я кладу приблизно 1,5-2 столові ложки

смажимо з двох боків

Обсмажуємо 3 хвилини з одного боку і 2 з іншого

викладаємо на рушник

Після смаження викладаємо котлети на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир. Але якщо ви не переборщили з олією, то цього робити не обов’язково

Котлети з курячої печінки на сковороді з цибулею

Рвемо одну оладку навпіл і бачимо, що вона чудово просмажилася і при цьому залишилася ніжною та соковитою

Цибулька подекуди може хрустіти, якщо вам це не потрібно, то смажте під кришкою, щоб вона повністю стала м’якою

Печінкові розтріпки з манкою

котлети з манкою

Інгредієнти

  • Печінка – 500 г
  • Манна крупа – 1 ст. Ложка
  • Цибуля + морква – по 1 шт.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Сіль, чорний перець – по 0,5 чайної л

Приготування котлет із фото

яйце з манкою

Додаємо до печінки манку і вбиваємо одне яйце

збиваємо блендером

Перебиваємо все за допомогою занурювального блендера

печінкова маса

Так само можна пропустити через м’ясорубку, а потім вмішати яйце з крупою

Котлети з курячої печінки на сковороді з цибулею

Прикриваємо миску тарілкою і залишаємо на 10-15 хвилин, щоб розбухла манка

цибуля з морквою

Подрібнену цибулину з тертою морквою пасеруємо на сковороді до м’якості

пасеровані овочі

Обсмажені овочі перекладаємо у фарш, додаємо сіль і чорний перець

перемішуємо до однорідності

Добре перемішуємо, має вийти тісто схоже на тісто для оладок. Не раджу сильно його забивати манкою або борошном вийде зовсім не те, чого ви очікували

оладки на сковороді

На заздалегідь розігріту сковорідку олією викладаємо котлети по одній столовій ложці температура трохи вище середнього

обсмажуємо до золотистого кольору

Обсмажуємо по 2 хвилини з кожного боку до рум’яного золотистого кольору

викладаємо котлети

Викладаємо на паперовий рушник або тарілку

тарілка з оладками

Цей смачний і простий рецепт печінкових котлет з овочами всередині не може вам не сподобається

зламаний биточок

Як смачно посмажити печінку в клярі

печінка з цибулею

Інгредієнти

  • Куряча печінка – 500 г
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 100 г
  • Сіль, суміш перців – по 0,5 ч. Л. Ложці

Рецепт приготування печінки

зрізаємо жилки

Очищаємо субпродукт від жилок, проток, ріжемо навпіл

солимо та перчимо

Додаємо сіль, суміш перців, перемішуємо і залишаємо просочуватися на 20-30 хвилин

обсмажуємо печінку в олії

Обвалюємо шматочки в борошні та викладаємо на гарячу сковороду з олією

смажимо по 3 хвилини

Обсмажуємо до золотистого кольору з двох сторін по 3 хвилини на кожну

викладаємо на тарілку

Якщо немає другої пательні, то викладіть на тарілку і прикрийте іншою, щоб вона не охолола

пасерована цибуля

На чистій сковорідці обсмажуємо цибулю півкільцями до золотистості. Робити це краще завжди окремо, тому що час приготування у продуктів різний. У підсумку виходить або цибулева каша, або висушений субпродукт

додаємо субпродукти

До пасерованої цибулі додаємо печінку, перемішуємо і тушкуємо під кришкою 1-2 хвилини. Потім знімаємо з плити і даємо страві відпочити

подаємо в гарячому вигляді

Подавати котлети бажано в теплому вигляді, поки вона соковита і ніжна