Капуста по-флотськи

Капуста по-флотськи

Страви з капусти міцно увійшли в наш раціон, так як цей овоч доступний круглий рік. Пропоную вам приготувати капусту по-флотськи з мінімальним списком інгредієнтів. Звичайно, і морква, і болгарський перець, і томати доречні в капусті, але це буде вже зовсім інша страва.

необхідно:

  • Фарш – 250-300 г (в принципі, будь-який, але мені найбільше подобається зі свинини, капуста набуває аромат свинячої відбивної)
  • Капуста – ок. 800 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Оцет 9% – 2 ч.л.
  • Цукор – 1 ст.л.
  • Сіль – ок. 1,5 ч.л.
  • Спеції – за смаком

приготування:

Фарш викласти на розігріту сковороду з маслом.

Смажити до легкого рум’янцю, постійно помішуючи і розбиваючи на дрібні частинки.

Капуста по-флотськи

Додати нашатковану капусту, посолити.

Чим тонше нашаткувати капуста, тим смачніше 🙂

Продовжуємо смажити.

Капуста по-флотськи

Коли капуста осіла, додати нарізану цибулину, перемішати.

Капуста по-флотськи

Смажити до повної готовності капусти, зазвичай хвилин 15-20 в залежності від сорту. Я накриваю кришкою, але залишаю щілинку, щоб вона не парілась, а саме обсмажувалася.

Додати цукор, оцет, посолити, якщо потрібно.

Залишити потомитися на пару хвилин, накрити кришкою, щоб капуста злегка настоялась і всі аромати змішалися.

Капуста по-флотськи

Подавати як самостійну страву або як блюдо-дует. Мені дуже подобається поєднання зі смаженою картоплею.

Капуста по-флотськи

Смачного!

А тут ви знайдете дуже смачну мариновану капусту з буряком.

Капуста по-флотськи