камамбер в духовці

Камамбер у духовці

Камамбер – сорт м’якого жирного сиру, який виготовляється з коров’ячого молока. Найкращі рецепти приготування камамбера в духовці ви дізнаєтеся нижче.

Сир камамбер у духовці – покроковий фото рецепт

До вашої уваги покроковий рецепт приготування ароматного камамбера з багетом і часником.

Інгредієнти

  • Камамбер: 1 упаковка
  • Багет : 1 штука
  • Часник: 2 зубчики
  • Розмарин: 2 гілочки
  • Оливкова олія: трохи
  • Сіль перець: за смаком

Інструкція приготування

  1. Камамбер трохи розрізаємо на квадратики і вставляємо туди шматочки часнику.

  2. Поруч викладаємо скибочки багета.

  3. Посипаємо спеціями, викладаємо розмарин і поливаємо оливковою олією.

  4. Випікаємо 10 хвилин при 190 градусах.

  5. Шалено смачний і ароматний камамбер у духовці готовий. Приємного!

    Камамбер у духовці

Ароматному камамберу часник додасть особливого аромату і неповторного смаку.

Запечений сир камамбер у духовці з помідорами чері

Ніжні, солодкі черрі при запіканні стануть ще смачнішими, а камамбер додасть необхідний вершковий смак.

Інгредієнти:

  • Камамбер – 1 упаковка
  • Черрі – 250 грамів
  • Часник – 3 зубки
  • Багет – 1 штука
  • Прованські трави – 1 чайна ложка
  • Розмарин – 1 гілочка
  • Оливкова олія

Спосіб приготування:

  1. Камамбер надрізаємо і вставляємо часник. Тонко нарізаємо багет.

  2. Викладаємо на деко сир, чері, багет, усе посипаємо спеціями і поливаємо оливковою олією. Випікаємо 15 хвилин при 180 градусах.

Смачного!

Камамбер у духовці

Камамбер у духовці з хрустким хлібом

Що може бути краще, ніж смачний і ніжний камамбер, який можна набрати хрустким хлібом до улюбленого фільму?

Інгредієнти:

  • Камамбер – 1 упаковка
  • Багет – 250 грам
  • Часник – 3 зубчики
  • Оливкова олія
  • Розмарин – 2 гілочки

Спосіб приготування:

  1. Часник натираємо на тертці, змішуємо з оливковою олією і спеціями. Камамбер ріжемо на квадратики і вставляємо часник.

  2. Викладаємо в миску сир і багет, поливаємо оливковою олією з часнику. Випікаємо 15 хвилин при 190 градусах.

Готово!

Запечений камамбер у духовці

Як запекти камамбер удома – просто і завжди смачно

Шикарний, інстаграмний сир камамбер насправді дуже просто запекти вдома і зараз ви в цьому переконаєтеся.

Інгредієнти:

  • Камамбер – 1 упаковка
  • Хліб – 100 грам
  • Часник – 1 зубчик
  • Оливкова олія
  • Сіль

Спосіб приготування:

  1. Часник ріжемо на часточки і заливаємо оливковою олією на 20 хвилин. Скибочки хліба змащуємо часниковою олією.

  2. Викладаємо їх разом із камамбером у форму. Випікаємо 20 хвилин за 180 градусів.

Ось так просто запекти камамбер вдома. Не дякуйте!

Як зробити камамбер у духовці

Як приготувати камамбер у духовці з тістом

Якщо обгорнути камамбер тістом і поставити в духовку, то під час запікання утвориться смачна й ароматна тверда шапочка з м’яким вершковим сиром усередині.

Інгредієнти:

  • Листкове тісто – 2 листи
  • Камамбер – 1 упаковка
  • Оливкова олія
  • Часник – 2 зубчики
  • Розмарин – 1 гілочка
  • Чебрець – 1 гілочка
  • Яєчний жовток – 1 штука
  • Кунжут

Спосіб приготування:

  1. Тісто розкачуємо і вирізаємо коло приблизно 30 см у діаметрі. Сир надрізаємо, вставляємо в нього часник і розмарин.

  2. Поливаємо оливковою олією, посипаємо спеціями і ставимо на тісто. Надрізаємо тісто, скручуємо, змащуємо жовтком і посипаємо кунжутом.

  3. Випікаємо 39 хвилин при 180 градусах.

Камамбер у духовці з тістом готовий до дегустації.

Як запекти в духовці сир камамбер із помідорами до пасти

Запечений сир камамбер, м’які й ароматні помідори, улюблена паста – шикарна вечеря насправді дуже проста.

Інгредієнти:

  • Камамбер – 1 упаковка
  • Черрі – 250 грам
  • Паста – 200 грам
  • Печериці – 200 грамів
  • Оливкова олія
  • Прованські трави – 1 чайна ложка
  • Часник – 2 часник

Спосіб приготування:

  1. У форму викладаємо черрі, надрізаний сир і поливаємо оливковою олією. Посипаємо все спеціями.

  2. Печериці ріжемо та смажимо до готовності. Випікаємо сир і чері 20 хвилин за 180 градусів.

  3. Змішуємо їх із грибами. Всипаємо звично зварену пасту і перемішуємо.

Такий сир із помідорами ідеально підходить до пасти.

Камамбер у духовці до пасти

Простий рецепт камамбера в духовці з грінками

Для цього рецепта не потрібно багато продуктів, часу або зусиль. Достатньо лише сиру, хліба та бажання.

Інгредієнти:

  • Камамбер – 1 упаковка
  • Часник – 1 зубчик
  • Багет – 1 штука
  • Оливкова олія
  • Прованські трави

Спосіб приготування:

  1. Камамбер надрізаємо і вставляємо часник. Викладаємо на деко та посипаємо спеціями.

  2. Поливаємо оливковою олією сир і багет. Випікаємо 15 хвилин за 180 градусів.

Цей рецепт неймовірно простий, а смак перевершить усі ваші очікування.

Камамбер у духовці

Дуже смачний камамбер у листковому тісті в духовці

Листкове тісто ідеально пасує до м’якого і смачного камамбера, а за таким рецептом все буде максимально просто.

Інгредієнти:

  • Камамбер – 1 упаковка
  • Листкове тісто – 250 грамів
  • Часник -1 зубчик
  • Яйце – 1 штука
  • Розмарин – 1 гілочка
  • Кунжут

Спосіб приготування:

  1. Камамбер розрізаємо і кладемо всередину часник і спеції. Розподіляємо його по розкатаному тісту.

  2. Загортаємо сир у тісто. Змащуємо яйцем і посипаємо спеціями.

  3. Випікаємо 30 хвилин при 180 градусах.

Як вам такий варіант приготування камамбера в листковому тісті?

Камамбер у листковому тісті

Соковиті запечені груші з сиром камамбер у духовці

Камамбер із грушею та горіхами – смачна класика, приготувати яку дуже просто.

Інгредієнти:

  • Груша – 1 штука
  • Камамбер – 50 грам
  • Горіхи – 20 грамів
  • Мед – 2 столові ложка

Спосіб приготування:

  1. Грушу розрізаємо навпіл і дістаємо серединку. Кладемо камамбер і горіхи.

  2. Випікаємо 20 хвилин при 190 градусах і поливаємо медом.

Раз, два і соковиті запечені груші з сиром камамбер і горіхами готові!

Камамбер із сиром

Закуска з камамбером у духовці – з медом і горіхами

Сир камамбер сам по собі солодкий, а з медом і горіхами стане ще солодшим.

Інгредієнти:

  • Камамбер – 1 упаковка
  • Розмарин – 1 гілочка
  • Мед – 2 чайні ложки
  • Волоські горіхи – 2 столові ложки
  • Оливкова олія

Спосіб приготування:

  1. Сир неглибоко надрізаємо. Поливаємо оливковою олією і кладемо розмарин.

  2. Випікаємо 20 хвилин при 180 градусах, посипаємо горіхами і поливаємо медом.

    Камамбер у духовці

Закуска з камамбером у духовці стане улюбленою у вашій родині.