Камамбер – сорт м’якого жирного сиру, який виготовляється з коров’ячого молока. Найкращі рецепти приготування камамбера в духовці ви дізнаєтеся нижче.
Сир камамбер у духовці – покроковий фото рецепт
До вашої уваги покроковий рецепт приготування ароматного камамбера з багетом і часником.
Інгредієнти
- Камамбер: 1 упаковка
- Багет : 1 штука
- Часник: 2 зубчики
- Розмарин: 2 гілочки
- Оливкова олія: трохи
- Сіль перець: за смаком
Інструкція приготування
- Камамбер трохи розрізаємо на квадратики і вставляємо туди шматочки часнику.
- Поруч викладаємо скибочки багета.
- Посипаємо спеціями, викладаємо розмарин і поливаємо оливковою олією.
- Випікаємо 10 хвилин при 190 градусах.
- Шалено смачний і ароматний камамбер у духовці готовий. Приємного!
Ароматному камамберу часник додасть особливого аромату і неповторного смаку.
Запечений сир камамбер у духовці з помідорами чері
Ніжні, солодкі черрі при запіканні стануть ще смачнішими, а камамбер додасть необхідний вершковий смак.
Інгредієнти:
- Камамбер – 1 упаковка
- Черрі – 250 грамів
- Часник – 3 зубки
- Багет – 1 штука
- Прованські трави – 1 чайна ложка
- Розмарин – 1 гілочка
- Оливкова олія
Спосіб приготування:
- Камамбер надрізаємо і вставляємо часник. Тонко нарізаємо багет.
- Викладаємо на деко сир, чері, багет, усе посипаємо спеціями і поливаємо оливковою олією. Випікаємо 15 хвилин при 180 градусах.
Смачного!
Камамбер у духовці з хрустким хлібом
Що може бути краще, ніж смачний і ніжний камамбер, який можна набрати хрустким хлібом до улюбленого фільму?
Інгредієнти:
- Камамбер – 1 упаковка
- Багет – 250 грам
- Часник – 3 зубчики
- Оливкова олія
- Розмарин – 2 гілочки
Спосіб приготування:
- Часник натираємо на тертці, змішуємо з оливковою олією і спеціями. Камамбер ріжемо на квадратики і вставляємо часник.
- Викладаємо в миску сир і багет, поливаємо оливковою олією з часнику. Випікаємо 15 хвилин при 190 градусах.
Готово!
Як запекти камамбер удома – просто і завжди смачно
Шикарний, інстаграмний сир камамбер насправді дуже просто запекти вдома і зараз ви в цьому переконаєтеся.
Інгредієнти:
- Камамбер – 1 упаковка
- Хліб – 100 грам
- Часник – 1 зубчик
- Оливкова олія
- Сіль
Спосіб приготування:
- Часник ріжемо на часточки і заливаємо оливковою олією на 20 хвилин. Скибочки хліба змащуємо часниковою олією.
- Викладаємо їх разом із камамбером у форму. Випікаємо 20 хвилин за 180 градусів.
Ось так просто запекти камамбер вдома. Не дякуйте!
Як приготувати камамбер у духовці з тістом
Якщо обгорнути камамбер тістом і поставити в духовку, то під час запікання утвориться смачна й ароматна тверда шапочка з м’яким вершковим сиром усередині.
Інгредієнти:
- Листкове тісто – 2 листи
- Камамбер – 1 упаковка
- Оливкова олія
- Часник – 2 зубчики
- Розмарин – 1 гілочка
- Чебрець – 1 гілочка
- Яєчний жовток – 1 штука
- Кунжут
Спосіб приготування:
- Тісто розкачуємо і вирізаємо коло приблизно 30 см у діаметрі. Сир надрізаємо, вставляємо в нього часник і розмарин.
- Поливаємо оливковою олією, посипаємо спеціями і ставимо на тісто. Надрізаємо тісто, скручуємо, змащуємо жовтком і посипаємо кунжутом.
- Випікаємо 39 хвилин при 180 градусах.
Камамбер у духовці з тістом готовий до дегустації.
Як запекти в духовці сир камамбер із помідорами до пасти
Запечений сир камамбер, м’які й ароматні помідори, улюблена паста – шикарна вечеря насправді дуже проста.
Інгредієнти:
- Камамбер – 1 упаковка
- Черрі – 250 грам
- Паста – 200 грам
- Печериці – 200 грамів
- Оливкова олія
- Прованські трави – 1 чайна ложка
- Часник – 2 часник
Спосіб приготування:
- У форму викладаємо черрі, надрізаний сир і поливаємо оливковою олією. Посипаємо все спеціями.
- Печериці ріжемо та смажимо до готовності. Випікаємо сир і чері 20 хвилин за 180 градусів.
- Змішуємо їх із грибами. Всипаємо звично зварену пасту і перемішуємо.
Такий сир із помідорами ідеально підходить до пасти.
Простий рецепт камамбера в духовці з грінками
Для цього рецепта не потрібно багато продуктів, часу або зусиль. Достатньо лише сиру, хліба та бажання.
Інгредієнти:
- Камамбер – 1 упаковка
- Часник – 1 зубчик
- Багет – 1 штука
- Оливкова олія
- Прованські трави
Спосіб приготування:
- Камамбер надрізаємо і вставляємо часник. Викладаємо на деко та посипаємо спеціями.
- Поливаємо оливковою олією сир і багет. Випікаємо 15 хвилин за 180 градусів.
Цей рецепт неймовірно простий, а смак перевершить усі ваші очікування.
Дуже смачний камамбер у листковому тісті в духовці
Листкове тісто ідеально пасує до м’якого і смачного камамбера, а за таким рецептом все буде максимально просто.
Інгредієнти:
- Камамбер – 1 упаковка
- Листкове тісто – 250 грамів
- Часник -1 зубчик
- Яйце – 1 штука
- Розмарин – 1 гілочка
- Кунжут
Спосіб приготування:
- Камамбер розрізаємо і кладемо всередину часник і спеції. Розподіляємо його по розкатаному тісту.
- Загортаємо сир у тісто. Змащуємо яйцем і посипаємо спеціями.
- Випікаємо 30 хвилин при 180 градусах.
Як вам такий варіант приготування камамбера в листковому тісті?
Соковиті запечені груші з сиром камамбер у духовці
Камамбер із грушею та горіхами – смачна класика, приготувати яку дуже просто.
Інгредієнти:
- Груша – 1 штука
- Камамбер – 50 грам
- Горіхи – 20 грамів
- Мед – 2 столові ложка
Спосіб приготування:
- Грушу розрізаємо навпіл і дістаємо серединку. Кладемо камамбер і горіхи.
- Випікаємо 20 хвилин при 190 градусах і поливаємо медом.
Раз, два і соковиті запечені груші з сиром камамбер і горіхами готові!
Закуска з камамбером у духовці – з медом і горіхами
Сир камамбер сам по собі солодкий, а з медом і горіхами стане ще солодшим.
Інгредієнти:
- Камамбер – 1 упаковка
- Розмарин – 1 гілочка
- Мед – 2 чайні ложки
- Волоські горіхи – 2 столові ложки
- Оливкова олія
Спосіб приготування:
- Сир неглибоко надрізаємо. Поливаємо оливковою олією і кладемо розмарин.
- Випікаємо 20 хвилин при 180 градусах, посипаємо горіхами і поливаємо медом.
Закуска з камамбером у духовці стане улюбленою у вашій родині.