Як зробити коктейль з морозива і соку

Коктейль з морозива і соку
Кращий засіб для боротьби з виснажливої ​​літньої спрагою – випити стаканчик-другий самої звичайної води з чистого джерела або з-під крана. Пропонуємо боротися зі спекою зі смаком, приготувавши своїми руками смачний освіжаючий коктейль з морозива і улюбленого соку з додаванням холодного молока. Такі охлаждающе-смачні і недорогі напої як не можна більш підійдуть і для чинного сімейного свята, і веселою молодіжної вечірки.

Зараз багато хто воліє втамовувати спрагу газованою водою, але в ній стільки цукру і «хімії», що крім шкоди вона не приносить організму нічого. Чи то справа – зроблених в домашніх умовах молочний коктейль з морозива і улюбленого свіжовичавленого соку. Він не тільки дивно смачний, а й корисний, адже в його натуральних компонентах – безліч вітамінів і інших цінних елементів. До того ж він настільки простий у приготуванні, що зовсім необов’язково бути професійним барменом, щоб зробити його.

У нашій добірці пропонуємо кілька базових рецептів коктейлю на молоці з додаванням фрешів. Освоївши їх, можна сміливо експериментувати зі смаками для створення ідеального освіжаючого напою.

Молочний коктейль з морозивом і соком: покроковий рецепт

Молочний коктейль з морозивом і соком - покроковий рецепт

Складові

  • Молоко коров’яче – 1 стакан + –
  • Морозиво (домашнє або з магазину) – 50 г + –
  • Фруктовий фреш – 50 г + –
  • Часточка свіжого фрукта – 1-2 шт. + –

Як зробити вдома коктейль з морозива і соку на молоці

Щоб улюблений охолоджуючий напій вийшов саме таким, яким ми його пам’ятаємо з дитинства – в міру солодким і неймовірно смачним, молочна основа повинна бути максимально свіжою і холодною.

Кип’ячене молоко краще залишити для приготування каш – коктейль слід робити з пастеризованого продукту.

  1. Щоб морозиво залишилося густим, його потрібно класти в блендер прямо з морозильника.
  2. Додаємо молочну основу. Оптимальна температура – 6 градусів тепла. Збиваємо на максимальній швидкості, адже тільки так можна швидко отримати бажану однорідність.
  3. Тепер доливаємо сік. Ідеальний варіант – використовувати тільки що видавлений фреш, але магазинний продукт теж підійде.

Поради кухарчуком

  • Якщо фрукт, з якого зробили фреш, занадто кислий (лимон, лайм, кисле яблуко), можна підсолодити напій цукровою пудрою. Кількість її визначається смаковими уподобаннями;
  • Якщо напій призначений для самих маленьких, зовсім необов’язково додавати в нього морозиво з морозильної камери – нехай постоїть трохи, щоб нагрітися. Те ж саме – і з молоком;
  • Відмінний варіант – використання не одного соку, а декількох. Тільки вони повинні «дружити» між собою. Так, гарне поєднання – морквяний і з яблука, яблука і груші, лимона з апельсином.

Подаємо готовий напій відразу ж, щоб він не втратив свої прохолодні властивості. Для цього ідеально підійдуть високі прозорі келихи. Їх заповнюємо в повному обсязі, а на дві третини, щоб залишилося місце для прикраси шматочками фруктів. Взагалі прикраса коктейлю – це невичерпна тема для прояву власної фантазії …

Вишневий коктейль з морозива і соку своїми руками

Що може бути більш бажаним в спеку, ніж вишневий смак літа на губах? Довгоочікувану прохолоду і насолоду подарує цей дивовижний напій. Головне, що для цього потрібно, – трохи свіжого вітамінного фреш із стиглих ягід. Дієтичний варіант – суміш молока і соку без морозива.

Складові

  • Морозиво на основі вершків – 50 г.
  • Сік вишень – 3-4 ст.л.
  • Молоко коров’яче холодну – ¾ ст.

Вишневий коктейль з морозива і соку своїми руками

Домашнє приготування коктейлю з морозива і соку в блендері

Глибоку ємність для змішування кладемо морозиво, доливаємо сік вишень, молочну основу і, озброївшись потужним блендером, все це ретельно мікшуємо пару хвилин. Показник готовності – поява на поверхні напою ніжною стійкою пінки.

Ідея для декору прохолодного частування – пара соковитих вишень на гілочці на краєчку келиха.

Персиковий коктейль з морозива і соку на молочній основі

Благодатний фрукт для літніх напоїв – сонячний персик. З нього виходить дуже смачний густий juice, ідеальний в якості наповнювача для коктейлів. При непереносимості молока їм можна повністю замінити цей компонент.

Складові

  • Пломбір – 70 м
  • Молоко корови холодну – 250 мл.
  • Персиковий фреш – 150 мл.

Як зробити коктейль з морозива і соку

Як отримати вдома смачний персиково-молочний коктейль

Кладемо в глибокий стакан для блендера морозиво, заливаємо соком, а потім – молоком. Щоб напій вийшов солодше, можна присмачити його 1-2 ч.л. цукрової пудри. Включаємо агрегат на повну потужність, занурюємо віночок блендера – пара хвилин, і ласощі готові.

Можна все літо нарікати на спеку і з нетерпінням чекати настання осінньої прохолоди. Але набагато приємніше влаштуватися зручніше на мальовничій веранді зі склянкою корисного коктейлю з домашнього морозива і улюбленого соку, змішаного своїми руками. Смачне частування і приємна компанія – кращий мікс для відмінного настрою в будь-яку погоду! ..