Яєчня в мультиварці

Яєчня в мультиварці
Меню сніданку рідко зазнає значних змін – адже вранці у нас кожна хвилина наповнена відпрацьованими діями. Полегшують нам ранкові турботи кухонні гаджети, і наші рецепти звичної яєчні в мультиварці, в тому числі на пару, вам неодмінно сподобаються. Для сніданку ми повинні вибирати поживні і калорійні страви, здатні забезпечити відчуття ситості і дати енергію для денної активності.

Здавалося б, ну що може бути простіше яєчні? Але можна приготувати яйця, оброблені температурою, суто для ситості. А можна створити кулінарний шедевр, який буде не тільки насичувати, але і приносити естетичне задоволення. Притому, в мультиварці ви не обтяжує себе стеженням за готовністю страви, а програмуєте результат самі!

Яєчню в мультиварці смачніше готувати з наповнювачем, наприклад, ковбасою, овочами або іншими продуктами, а можна приготувати і чистий продукт. Ви самі вибираєте! А наше завдання запропонувати вам рецепт на ваш власний смак і зусилля, які ви готові витратити на свій кулінарний шедевр.

Яєчня-глазунья в мультиварці

Це класичний варіант страви в улюбленому приладі. Хороший він тим, що яєчня готується швидко і без нашого нагляду. yaichnica-v-multivarke1

Приготування

  • Чашу мультиварки змащуємо будь-яким маслом, вибиваємо 4-5 яєць, опускаючи руки в чашу, щоб зберегти жовток цілісним.
  • Присолюємо, посипаємо перцем (якщо любите), закриваємо чашу і ставимо на режим «випічка» на 10 хвилин.
  • Якщо ви любите поєднувати яйця з сиром, то за 2 хвилини до готовності яєчні посипте її подрібненим твердим сиром, закрийте прилад і дочекайтеся розплавлення сиру.

Готову яєчню посипаємо зеленню і подаємо до столу з овочами.

Яйця в помідорах

Складові

  • Яйця курячі – скільки з’їсте + –
  • Помідори – за кількістю яєць + –
  • Сіль – за смаком + –
  • Рослинна олія – ​​для змащування чаші + –
  • Кріп – для присипки + –
  • Твердий сир – для присипки + –

Приготування

Яйце в помідорі – це справжнє свято смаку, дає і корисність і красу!

  • Помідори великого розміру моєму, зрізаємо верхню частину плоду, обережно виймаємо м’якоть і вибиваємо в утворену порожнину яйце.
  • Солимо, посипаємо спеціями і розміщуємо на дно мультіварочной чаші.
  • Чашу потрібно попередньо змастити олією.
  • Програмуємо 5 хвилин в режимі випічка.
  • Через 5 хвилин відкриваємо, всипаємо в кожен помідор щіпку тертого сиру і трохи рубленого кропу, закриваємо кришку приладу і випікаємо ще 10 хвилин.

Як варіант, яєчню в помідорах можна приготувати на пару, розмістивши помідори в парової кошику приладу.

Яєчня в мультиварці – рецепт з помідорами

Цей чудовий рецепт – НЕ яєчня, а справжня запіканка! Достойно того, щоб витратити трохи більше часу. Інгредієнти: Яйця – 4 шт. Перець болгарський зеленого кольору – 1 плід Помідор – 1 шт. Цибуля зелена – 2 стебла Петрушка – пару гілочок Сіль – по перевагах Перець – за смаком Олія – ​​1 ст.л. приготування

  1. Маслом змащуємо дно мультіварочной чаші і висипаємо нарізану соломкою або кільцями перець. Підсмажуємо в режимі випічки 2-3 хвилини.
  2. Помідори нарізаємо півкільцями, викладаємо їх зверху перцю, висипаємо зелена цибуля, подсаливаем і Томім все разом ще 3-4 хвилини.
  3. По черзі вибиваємо в чашку або блюдце яйця і обережно спускаємо на овочі так, щоб зберегти цілісність жовтка. Посипаємо сіллю і перцем, закриваємо кришку приладу і готуємо 5-7 хвилин на режимі випічка.
  4. Готову запіканку викладаємо на сервировочную тарілочку і посипаємо зеленню! Відмінний сніданок!

yaichnica-v-multivarke3

Яєчня в мультиварці – рецепт з ковбасою

Яєчня з ковбасою – улюблений сніданок багатьох поколінь, який, до того ж, підходить і для правильного і для роздільного харчування. В мультиварці це блюдо не вимагає багато масла – досить 1 ч.л. Готується яішенкі з ковбасою просто:

  • в змащеній маслом чаші обсмажуємо ковбасу (можна і не обсмажувати), зверху вибиваємо яйця і готуємо в режимі смаження або випічки 5 хвилин.
  • Ковбасу можна замінити шинкою, копченою грудинкою або курятиною.

Ранкове блюдо не тільки не втратить, а придбає нові нотки, якщо разом з ковбасою ви підсмажити пару помідорів чері і припорошити всі компоненти подрібненим сиром твердих сортів.

Яєчня в мультиварці – рецепт на пару

За цим рецептом яєчня виходить ніжною як суфле. Для його реалізації нам знадобляться 2-3 силіконових формочок для кексів – для кожного яйця по формочке. Разом з яйцями, можна зварити на пару кольорову капусту, броколі, спаржу або сосиски, наприклад. yaichnica-v-multivarke4

Приготування

  • Змащуємо формочки з силікону рослинним або вершковим маслом, вбиваємо в кожну по одному яйцю.
  • Посипаємо сіллю і перцем за смаком.
  • У чашу приладу вливаємо 2 склянки водички і встановлюємо парову кошик. Розміщуємо в ній формочки, решта об’єму заповнюємо сосисками і овочами.
  • Включаємо режим варіння на пару на 7-10 хвилин. Час приготування залежить від величини яєць і від ваших уподобань в ступені готовності жовтка.
  • Форму перекидаємо, злегка натиснувши пальцями на бічні бортики. Викладаємо на тарілку сервіровки, поруч кладемо сосиски або овочі.
  • Посипаємо зеленню і подаємо до столу.

Як варіант, ви можете використовувати паперові формочки для випічки, додатково змастивши їх маслом. Будь-який подавали рецепт яєчні в мультиварці може стати вашим коронною стравою для ранкової або вечірньої трапези. Яйця прекрасно поєднуються зі смаком овочів, деяких фруктів, м’ясом або ковбасою. Дерзайте!