Грибний салат (низькокалорійний)

Грибний салат (низькокалорійний)

Рецепт для мікрохвильові печі. Якщо правильно розподілити етапи приготування, то все готується максимум за 25 хвилин. Дуже невелика кількість калорій, смак дуже насичений грибний, морква соковита. Можна з’їсти як салат або вегетаріанське друге. Якщо калорії ви не вважаєте, то в охолоджену масу можна в кінці додати майонез, виключивши масло.

Цей салат може бути також і прекрасним гарніром. Смачний і в теплому, і в холодному вигляді. Соковитий і легкий, але, незважаючи на це, досить насичує. Так що сидіти з ним на дієті буде веселіше))). Овочі, приготовлені в СВЧ краще зберігають колір і форму овочів.

необхідно:

  • Печериці свіжі – 400 г
  • Морква – 200 г (одна дуже велика)
  • Лук – 200 г
  • Олія – ​​1 ст. л.
  • Соус соєвий 2-3 ст. л
  • Сіль – 1/2 ч.л
  • Часник і спеції за смаком.

приготування:

Зверніть увагу на потужність!

Миті печериці кладемо цілими в посуд для СВЧ.

Грибний салат (низькокалорійний)

Накриваємо кришкою, готуємо на потужності близько 400W протягом 10 хв.

Вони будуть світленькі, на дні грибний сік.

Грибний салат (низькокалорійний)

Поки готуються і остигають гриби, натерти моркву на крупній тертці, цибулю нарізати кубиками.

Грибний салат (низькокалорійний)

Змішати цибулю, моркву і рослинне масло.

Коли будуть готові гриби ставимо морква з цибулею в СВЧ, кришкою не накривати. На повній потужності (у мене 800W) готуємо 5 хвилин.

Грибний салат (низькокалорійний)

Поки готуються морква з цибулею, наріжемо гриби довільними скибочками (грибний сік попередньо злити).

Змішати овочі та гриби, додати соєвий соус, підсолити, якщо це необхідно. Поставити на повну потужність в СВЧ ще на 6 хвилин. Кришкою не накривати.

Грибний салат (низькокалорійний)

Можна їсти в гарячому або охолодженому вигляді, використовувати як начинку, додати часник і спеції за смаком.

Грибний салат (низькокалорійний)

Грибний салат (низькокалорійний)