Правильно приготовлена рибна випічка є дуже смачним ласощами.
Важливу роль тут відіграє тісто, з якого французький пиріг з рибою в духовці приготований, адже, як відомо, найсмачніші рибні пироги виходять з листкового дріжджового тіста. Давайте разом спечемо сьогодні таке оригінальне частування, впевнена – ви не пошкодуєте про витрачений час і зусилля, адже вийде дуже вишукано і смачно.
Як спекти французький рибний пиріг в духовці: фоторецепт
Закуски з риби Пироги Секрети випічки 1
Зімфіра БуньковаСтатьі автора
Складові
- Рибне філе – 300 г + –
- Листкове дріжджове тісто – 500 г + –
- Цибуля ріпчаста – 2 шт. + –
- Масло вершкове – 50 г + –
- Яйця курячі – 1 шт. + –
- Борошно пшеничне – скільки піде + –
- Чорний перець – за смаком + –
- Сіль – за смаком + –
Приготування
ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM
Французький пиріг з рибою можна приготувати з будь-якої делікатесної риби, головне – щоб це було чисте філе без єдиної кісточки.
Ріпчасту цибулю додасть начинці соковитість. Його треба почистити і нарізати скибочками.
Рибне філе і цибулю з’єднати в одній мисці.
Посолити, поперчити і перемішати. Це і буде начинка для французького рибного пирога.
Перейдемо до листкового дріжджового тесту. Його можете приготувати самі, а можете і купити готові пласти. Я купила тісто. Взяти один пласт і розкачати його за величиною вашої форми для випічки.
Присипати дно форми для випічки борошном, і тільки потім покласти туди розкачане тісто.
Далі треба викласти начинку для пирога.
Щоб французький пиріг з рибою придбав ніжний вершковий смак – треба додати в начинку трохи вершкового масла, нарізаного шматочками.
Другий пласт листкового дріжджового тіста теж розкачати і накрити їм пиріг.
Красиво защипнути краю пирога і зробити пару надрізів на його поверхні.
Змастити верх пирога яєчним жовтком.
Поставити пиріг в духовку на 45 хвилин. Температура випікання – 180 градусів.
Подавати французький пиріг з рибою рекомендую в теплому вигляді як самостійну страву.
Смачного!