Французький пиріг з рибою в духовці: рецепт з фото

Правильно приготовлена ​​рибна випічка є дуже смачним ласощами.

Важливу роль тут відіграє тісто, з якого французький пиріг з рибою в духовці приготований, адже, як відомо, найсмачніші рибні пироги виходять з листкового дріжджового тіста. Давайте разом спечемо сьогодні таке оригінальне частування, впевнена – ви не пошкодуєте про витрачений час і зусилля, адже вийде дуже вишукано і смачно.

Як спекти французький рибний пиріг в духовці: фоторецепт

Закуски з риби Пироги Секрети випічки 1
Зімфіра БуньковаСтатьі автора

Французький пиріг з рибою в духовці рецепт з фото
Французький пиріг з рибою в духовці рецепт з фото

Складові

  • Рибне філе – 300 г + –
  • Листкове дріжджове тісто – 500 г + –
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт. + –
  • Масло вершкове – 50 г + –
  • Яйця курячі – 1 шт. + –
  • Борошно пшеничне – скільки піде + –
  • Чорний перець – за смаком + –
  • Сіль – за смаком + –

Приготування

ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM

Французький пиріг з рибою можна приготувати з будь-якої делікатесної риби, головне – щоб це було чисте філе без єдиної кісточки.

Ріпчасту цибулю додасть начинці соковитість. Його треба почистити і нарізати скибочками.


  • Рибне філе і цибулю з’єднати в одній мисці.


  • Посолити, поперчити і перемішати. Це і буде начинка для французького рибного пирога.


  • Перейдемо до листкового дріжджового тесту. Його можете приготувати самі, а можете і купити готові пласти. Я купила тісто. Взяти один пласт і розкачати його за величиною вашої форми для випічки.


  • Присипати дно форми для випічки борошном, і тільки потім покласти туди розкачане тісто.


  • Далі треба викласти начинку для пирога.


  • Щоб французький пиріг з рибою придбав ніжний вершковий смак – треба додати в начинку трохи вершкового масла, нарізаного шматочками.


  • Другий пласт листкового дріжджового тіста теж розкачати і накрити їм пиріг.


  • Красиво защипнути краю пирога і зробити пару надрізів на його поверхні.


  • Змастити верх пирога яєчним жовтком.


  • Поставити пиріг в духовку на 45 хвилин. Температура випікання – 180 градусів.


  • Подавати французький пиріг з рибою рекомендую в теплому вигляді як самостійну страву.


  • Смачного!