Домашні рогалики з повидлом

Хочу поділитися рецептом дуже простий і смачної випічки, що займає мінімальну кількість часу.

Домашні рогалики з повидлом

Щоб приготувати домашні рогалики з повидлом нам знадобиться:

  • 200 грам маргарину,
  • 200 грам сметани,
  • 1 столова ложка цукру,
  • 3 склянки або 450 грам борошна,
  • яблучне повидло,
  • цукрова пудра для посипання.

Рецепт приготування домашніх рогаликів з яблучним повидлом.

Розтопимо маргарин на водяній в лазні або на низькій потужності мікрохвильовки.

9326

Додамо сметану і цукор. Перемішаємо. Просеем борошно і замісити м’яке тісто.

9333

Розділимо готове тісто на 4 рівні частини.

9349

Розкачати кожну частину в пласт, прагнемо, щоб це був коло. Змащуємо тісто тонким шаром яблучного повидла, розрізаємо коло на 8 секторів.

Звертаємо кожну частину від широкої сторони до вузької.

IMG_9370

Викладемо рогалики на деко і випікаємо в попередньо розігрітій до 160 градусів духовці 30-40 хвилин.

9384 domashnie-rogaliki-s-povidlom-2

Посипаємо готові рогалики з повидлом цукровою пудрою.

domashnie-rogaliki-s-povidlom-1

Смачного!