Хочу поділитися рецептом дуже простий і смачної випічки, що займає мінімальну кількість часу.
Щоб приготувати домашні рогалики з повидлом нам знадобиться:
- 200 грам маргарину,
- 200 грам сметани,
- 1 столова ложка цукру,
- 3 склянки або 450 грам борошна,
- яблучне повидло,
- цукрова пудра для посипання.
Рецепт приготування домашніх рогаликів з яблучним повидлом.
Розтопимо маргарин на водяній в лазні або на низькій потужності мікрохвильовки.
Додамо сметану і цукор. Перемішаємо. Просеем борошно і замісити м’яке тісто.
Розділимо готове тісто на 4 рівні частини.
Розкачати кожну частину в пласт, прагнемо, щоб це був коло. Змащуємо тісто тонким шаром яблучного повидла, розрізаємо коло на 8 секторів.
Звертаємо кожну частину від широкої сторони до вузької.
Викладемо рогалики на деко і випікаємо в попередньо розігрітій до 160 градусів духовці 30-40 хвилин.
Посипаємо готові рогалики з повидлом цукровою пудрою.
Смачного!