Чізкейк кокосовий

Чізкейк кокосовий

Дванадцять повновагих порцій. Якщо ви сумніваєтеся, чи є любителем кокосових чізкейк, просто приготуйте його і вам все стане ясно. Кокос дивно добре поєднується з сиром.

необхідно:

  • Для тесту
  • Борошно – 300 г
  • Масло вершкове або маргарин – 180 г
  • Сметана – 50 г
  • Цукор – 4 ст.л
  • Жовтки – 2 шт
  • Сіль – ¼ ч.л.
  • Розпушувач – 1 ч.л з невеликою гіркою

Для начинки

  • Сир – 750 г
  • Кокосова стружка – 100 г
  • Сметана – 150 г
  • Цукор – 200 г
  • Сіль – 1/3 ч.л
  • Манна крупа – 3 ст.л
  • Білки – 3 шт
  • Жовтки – 1 шт.

приготування:

тісто:

Змішати жовтки, цукор, розм’якшене масло, сіль, сметану.

Чізкейк кокосовий

Чізкейк кокосовий

Додати борошно, змішане з розпушувачем.

Має вийти приємне, зручне для оброблення тісто.

Чізкейк кокосовий

Змастити роз’ємну форму (26 см) і викласти тісто на дно і боки.

Посипати на тісто одну столову ложку манної крупи або сухарів.

Чізкейк кокосовий

Для начинки:

Збити 3 білки до стійких піків. Відставити.

Чізкейк кокосовий

В окремому посуді змішати всі інші компоненти начинки.

Чізкейк кокосовий

Чізкейк кокосовий

В кінці обережно ложкою вмішати білки.

Чізкейк кокосовий

Викласти начинку на тісто.

Чізкейк кокосовий

Чізкейк кокосовий

Поправити бортики, щоб вони були врівень з начинкою.

Піч 1 год 15 хв. при температурі 170 градусів.

Чізкейк кокосовий

Охолодити, посипати цукровою пудрою або прикрасити по своєму бажанню.

Чізкейк кокосовий

Смачного!