Баунті в домашніх умовах

Баунті в домашніх умовахВикористовуючи невигадливу технологію, яка застосовується в даному рецепті, можна самостійно приготувати знайомі всім цукерки Баунті в домашніх умовах. Десерт виходить дуже схожим на оригінал – тут присутня як молочний шоколад, так і обов’язкова для цих ласощів начинка з великою кількістю кокосової стружки і ніжним вершковим смаком.

Процес цілком простий і зрозумілий – формуємо батончики з охолодженої вершково-кокосової маси, покриваємо шоколадною оболонкою, чекаємо її застигання і з гордістю приступаємо до чаювання! Рецепт домашнього Баунті обов’язково стане в нагоді тим, хто намагається уникати покупних солодощів і любить готувати десерти своїми руками.

Складові:Баунті в домашніх умовах

  • кокосова стружка – 100 г;
  • вершки 10-20% – 100 мл;
  • вершкове масло – 20 г;
  • цукор – 50 г;
  • молочний шоколад – 150 г;
  • рослинне масло (при необхідності) – 1-3 ст. ложки.

Баунті рецепт в домашніх умовах з фото

Як приготувати цукерки Баунті будинку

  1. З’єднуємо вершки, масло і цукор в маленькій каструлі / ковші.Баунті в домашніх умовах
  2. Ставимо на помірний вогонь і, помішуючи, прогріваємо суміш до повного розчинення твердих крупинок.Баунті в домашніх умовах
  3. Знімаємо з вогню і, не чекаючи охолодження, з’єднуємо вершкову масу з кокосовою стружкою. Вимішуємо до об’єднання компонентів в густу і трохи в’язку суміш.Баунті в домашніх умовах
  4. Беремо пластиковий контейнер або іншу квадратну ємність, яка підходить за розміром. Прокладаємо харчовою плівкою. Трамбуючи, щільно викладаємо масу з кокосової стружки, поверхня разравниваем ложкою. Шар повинен вийти висотою не більше 2 см (в нашому прикладі використовується пластикова ємність 13х13 см). Прибираємо заготовку в морозилку приблизно на 60 хвилин.Баунті в домашніх умовах
  5. Охолоджену кокосову масу витягаємо з контейнера, потягнувши за краї харчової плівки. Поділяємо пласт ножем на прямокутники довжиною 6-6,5 см і шириною приблизно 2,5 см. За бажанням гострі кути можна згладити пальцями, надаючи цукеркам більш округлу форму (як у покупного Баунті). Викладаємо майже готовий десерт на пергаментний папір і прибираємо назад в морозилку для закріплення форми (приблизно на годину).Баунті в домашніх умовах
  6. Залишилося покрити цукерки шоколадною оболонкою. Для цього розколюємо молочний шоколад на маленькі фрагменти, опускаємо у жароміцних миску і ставимо на «водяну баню». Помішуючи, розплавляємо до однорідності на повільному вогні. Стежимо, щоб дно миски не стосувалося окропу в нижній ємності.Баунті в домашніх умовах
  7. Якщо розтоплений шоколад вийшов дуже густим, додаємо для «плинності» кілька ложок рафінованої олії.Баунті в домашніх умовах
  8. Охолоджені кокосові батончики по черзі поміщаємо на вилку, опускаємо в шоколад і покриваємо глазур’ю з усіх боків. Працюємо акуратно – від різких рухів цукерки можуть розкришитися.Баунті в домашніх умовах
  9. Закутані шоколадної оболонкою батончики викладаємо назад на пергамент і прибираємо в холодильник. Як тільки шар шоколаду застигне, можна приступати до дегустації.Баунті в домашніх умовах

Цукерки Баунті в домашніх умовах готові! Зберігаємо десерт обов’язково в холодильнику. Смачного!