Азу (рецепт для мікрохвильової печі)

Азу (рецепт для мікрохвильової печі)

Якщо ви не готуєте в мікрохвильовці, то не знаєте, що за 25 хвилин можна приготувати яловичину. Швидкість можна порівняти з скороваркою. Особисто я була здивована результатом і, думаю, що буду користуватися цим способом приготування не раз. Часто азу готують з картоплею, але тут я пропоную зробити без нього, так як швидкість приготування в СВЧ залежить від обсягу продукту.

 необхідно:

  • Яловичина (можна замінити на інше м’ясо) – 400-500 г
  • Цибуля – 1 шт
  • Морква – 1 шт
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Солоний огірок – 1-2 шт.
  • Рослинна олія – ​​1 ст.л.
  • Сіль – 1 ч. Л.
  • Цукор – 1 ч.л з гіркою.
  • Спеціі- за смаком.

приготування:

Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на крупній тертці.

Скласти в посуд для СВЧ, додати рослинне масло, перемішати і відправити в мікрохвильовку на 5 хвилин при повній потужності (у мене 800 W).

Азу (рецепт для мікрохвильової печі)

За цей час порізати м’ясо і огірки на шматочки.

Покласти в каструлю до моркви м’ясо, борошно, огірки, томатну пасту, сіль, цукор, спеції (у мене лавровий лист).

Перемішати і влити 2 склянки води.

Азу (рецепт для мікрохвильової печі)

Азу (рецепт для мікрохвильової печі)

Поставити в мікрохвильовку на 10 хвилин на повну потужність.

Азу (рецепт для мікрохвильової печі)

Перемішати і ще раз на 10 хвилин на повну потужність.

Спробуйте м’ясо і поставте ще хвилин на 5, якщо ваше м’ясо не м’яке.

У мене звичайна яловичина була готова. Якщо ви використовуєте свинину або курку, то час, можливо, навіть доведеться зменшити.

Подайте з улюбленим гарніром.

Смачного!

Азу (рецепт для мікрохвильової печі)