Закуска на Хеллоуїн «Веселі павучки»

Свято Хеллоуїн – відмінний привід для веселої вечірки. А весела компанія в цей раз вимагатиме не тільки смакоти, а хороших тематичних частувань.

Значить у нас є привід приготувати жахливі або майже жахливі страви на Хеллоуїн … Отже я починаю вам відкривати завісу над таємницею своїх ідей, які я спеціально припасла до святкування передодня Дня всіх святих – 31 жовтня.

Всім відома така закуска, як фаршировані часником яйця. Це дуже смачна і корисна закуска, яка підійде як для дитячого, так і для будь-якого дорослого свята. А щоб закуска стала «страшної», прикрасимо ці фаршировані яйця «веселими павучками».

Як це зробити? Та дуже просто!

фаршировані яйця

Вечірка на Хеллоуїн (31 жовтня)
Зімфіра БуньковаСтатьі автора

jajza-pau4ki-12
jajza-pau4ki-12

Складові

  • Курячі яйця – 4 шт. + –
  • Часник – 5 зубчиків + –
  • Майонез – 1 ст.л. + –
  • Сіль – щіпка або за смаком + –
  • Маслини без кісточок – скільки піде + –

Приготування

ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM

Яйця відварити і очистити. Розрізати яйця вздовж на дві половинки.


  • Акуратно, не пошкодивши білки, вийняти жовтки за допомогою чайної ложечки.


  • Часник почистити і видавити через прес до жовтків.


  • Посолити їх і заправити майонезом.


  • Розмішати начинку, при цьому намагатися добре розім’яти жовтки.


  • Заповнити білки отриманою начинкою.


  • Намагайтеся, щоб начинка сильно не виступала над білком.


  • Приступаємо до прикраси. Маслину розрізати уздовж навпіл.


  • Одну половинку нарізати на 8 тоненьких смужок.


  • Незайману половинку маслини покласти на центр яйця (це «тулуб павучка»). Тоненькі смужки маслини – це «ніжки павучка», покласти їх у відповідне місце.


  • Кілька хвилин, і прекрасна закуска на Хеллоуїн «Веселі павучки» готова!
    Приємного і веселого апетиту!