Свято Хеллоуїн – відмінний привід для веселої вечірки. А весела компанія в цей раз вимагатиме не тільки смакоти, а хороших тематичних частувань.
Значить у нас є привід приготувати жахливі або майже жахливі страви на Хеллоуїн … Отже я починаю вам відкривати завісу над таємницею своїх ідей, які я спеціально припасла до святкування передодня Дня всіх святих – 31 жовтня.
Всім відома така закуска, як фаршировані часником яйця. Це дуже смачна і корисна закуска, яка підійде як для дитячого, так і для будь-якого дорослого свята. А щоб закуска стала «страшної», прикрасимо ці фаршировані яйця «веселими павучками».
Як це зробити? Та дуже просто!
фаршировані яйця
Вечірка на Хеллоуїн (31 жовтня)
Зімфіра БуньковаСтатьі автора
Складові
- Курячі яйця – 4 шт. + –
- Часник – 5 зубчиків + –
- Майонез – 1 ст.л. + –
- Сіль – щіпка або за смаком + –
- Маслини без кісточок – скільки піде + –
Приготування
ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM
Яйця відварити і очистити. Розрізати яйця вздовж на дві половинки.

Акуратно, не пошкодивши білки, вийняти жовтки за допомогою чайної ложечки.

Часник почистити і видавити через прес до жовтків.

Посолити їх і заправити майонезом.

Розмішати начинку, при цьому намагатися добре розім’яти жовтки.

Заповнити білки отриманою начинкою.

Намагайтеся, щоб начинка сильно не виступала над білком.

Приступаємо до прикраси. Маслину розрізати уздовж навпіл.

Одну половинку нарізати на 8 тоненьких смужок.

Незайману половинку маслини покласти на центр яйця (це «тулуб павучка»). Тоненькі смужки маслини – це «ніжки павучка», покласти їх у відповідне місце.

Кілька хвилин, і прекрасна закуска на Хеллоуїн «Веселі павучки» готова!
Приємного і веселого апетиту!