Випічка з начинкою з консервованої риби готується досить просто, більш того, на її приготування йде мінімум продуктів і часу.
Сьогодні ми спробуємо приготувати відкритий пиріг з рибною консервою, рецепт з фото стане нашим незамінним помічником у цьому вишуканому справі. Якщо ніколи раніше ви не готували таке частування своїм близьким, то зараз саме час це виправити, а я вам із задоволенням в цьому допоможу, перевіреними на собі, порадами.
Покрокове приготування відкритого пирога з консервою в духовці
Пироги Секрети випічки
Зімфіра БуньковаСтатьі автора
Складові
- Борошно пшеничне – 1,5 ст. + –
- Кефір – 1 ст. + –
- Сода харчова – 1/2 ч.л. + –
- Яйця курячі – 4 шт. + –
- Рибна консерва – 1 банка + –
- Петрушка – 1 пучок + –
- Твердий сир – 100 г + –
- Сіль – за смаком + –
Приготування
ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM
Для початку приготуємо тісто для відкритого пирога з консервою. Воно повинно бути рідке, як на кекс, а щоб пиріг вийшов максимально пишним – зробимо тісто на кефірі.
Кефір налити в глибоку миску. Розбити туди одне яйце.

Додати трохи харчової соди. Її погасить кефір.

Насипати борошно. Також в тісто варто додати трохи солі.

Розмішати, щоб мука розчинилася і не було грудочок.

Приступимо до начинки для пирога: рибу з банки «виловити», а ось масляниста (рідка) основа нам не знадобиться.

Розім’яти рибу за допомогою вилки.

Попередньо відварені і очищені яйця нарізати невеликими кубиками.

Петрушку подрібнити. Замість петрушки можна використовувати будь-яку зелень.

Начинку з’єднати в одній тарілці і перемішати. Досолювати її не потрібно.

Сир натерти на дрібній тертці. Можна використовувати будь-який твердий сир.

Форму для випічки змастити олією.

Вилити тісто у форму.

Викласти поверх тесту начинку. Розподіліть начинку рівномірно.

Зверху пиріг треба посипати сиром.

Випікати відкритий пиріг з консервами можна в духовці, а можна і в аерогрилі. Температура запікання – 180 градусів, час – 25-30 хвилин, не більше.

Через зазначений час, відкритий пиріг з консервою готовий! Апетитна хрустка сирна скоринка дуже красиво виглядає на пирозі.

Розріжте пиріг на шматки і подавайте, хоч в гарячому, хоч в холодному вигляді.
Смачного!