Якщо ви зовсім недавно прийняли рішення харчуватися правильно, то вас можна сміливо похвалити, але ось тільки перехід від нездорового харчування до здорового повинен бути плавним.
Відмовити собі в смаженій їжі відразу буде складно, тому діяти потрібно поетапно, для початку варто включити в меню щось середнє між смаженим і пареним, наприклад блюдо, іменоване «тушкована курка з овочами». Така закуска запросто стане перехідним «мостом» між шкідливою і корисною їжею, даючи вам шанс адаптуватися і зробити безболісний перехід до здорового харчування.
Курка, тушкована з овочами на сковорідці: рецепт з фото
Закуски з овочів Гарячі закуски з м’ясом Курка
Зімфіра БуньковаСтатьі автора
Складові
- Курка – 1/2 тушки + –
- Овочі (будь-які) – 300 г + –
- Томатний соус – 1 ст.л. + –
- Вода – 300 мл + –
- Рослинна олія – 1 ст.л. + –
- Сіль – за смаком + –
Приготування
ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM
Для початку треба обробити курку і взяти в миску кілька великих шматків. Налити в сковороду трохи соняшникової олії і покласти туди курку. Почати обсмажувати шматки курки на середньому вогні.
Відразу підготуємо бульйон, в якому буде гаситися курка з овочами. Для цього в склянку води потрібно налити гострий соус (якщо його не додавати, то овочі будуть прісними і не дуже смачними), а потім розмішати його з сіллю.
Не забувайте перевертати шматки курки на сковороді.
Через 10 хвилин смаження курки додаємо в сковороду овочі. У мене це заморожена суміш з овочів.
Відразу ж залити все гострим бульйоном. Зменшуємо вогонь і тушкуємо все на повільному вогні під кришкою.
Через 5 хвилин, коли овочі Отта на сковороді, їх треба буде розрівняти.
Через 30 хвилин дієтичне блюдо буде готово.
Смачного!