Тушкована капуста з м’ясом

Привіт привіт.

Сьогодні я буду готувати дуже просте блюдо – тушкована капуста з м’ясом.

Тушкована капуста з м' src=

Щоб приготувати тушковану капусту з м’ясом нам знадобиться:

  • 400 грам свинини,
  • 1 велика цибулина,
  • 2 великі моркви,
  • 150 грам квашеної капусти,
  • 1 помідор,
  • 700-800 грам свіжої білокачанної капусти,
  • пряні трави за смаком,
  • сіль,
  • рослинна олія.

Рецепт тушкованої капусти з м’ясом.

М’ясо наріжемо невеликими шматочками. Покладемо в сковороду і почнемо обсмажувати.

IMG_2099

Поступово почнемо додавати овочі. Я їх кладу в наступному порядку:

1. Крупно порізану цибулю.

IMG_2102

2. Морква, порізана кільцями.

IMG_2105

3. порубані капуста.

IMG_2107

4. Квашена капуста і помідори, порізані кубиками.

IMG_2111

Додаю пряні трави, солю, добре все перемішую. Накриваю кришкою і тушу близько години.

IMG_2113

Можна іноді відкривати кришку і перемішувати вміст сковороди. Також потрібно стежити, щоб на дні сковороди була невелика кількість рідини. Якщо вся рідина вже випарилася, а капуста ще не готова, то слід додати невелику кількість водички.

Смачного.

Чекаю Ваших відгуків та коментарів.

Щоб дізнатися про нові рецепти, підпишіться на розсилку. Для цього введіть свій E-mail у поле нижче і натисніть “Підписатися!”.