Привіт привіт.
Сьогодні я буду готувати дуже просте блюдо – тушкована капуста з м’ясом.
Щоб приготувати тушковану капусту з м’ясом нам знадобиться:
- 400 грам свинини,
- 1 велика цибулина,
- 2 великі моркви,
- 150 грам квашеної капусти,
- 1 помідор,
- 700-800 грам свіжої білокачанної капусти,
- пряні трави за смаком,
- сіль,
- рослинна олія.
Рецепт тушкованої капусти з м’ясом.
М’ясо наріжемо невеликими шматочками. Покладемо в сковороду і почнемо обсмажувати.
Поступово почнемо додавати овочі. Я їх кладу в наступному порядку:
1. Крупно порізану цибулю.
2. Морква, порізана кільцями.
3. порубані капуста.
4. Квашена капуста і помідори, порізані кубиками.
Додаю пряні трави, солю, добре все перемішую. Накриваю кришкою і тушу близько години.
Можна іноді відкривати кришку і перемішувати вміст сковороди. Також потрібно стежити, щоб на дні сковороди була невелика кількість рідини. Якщо вся рідина вже випарилася, а капуста ще не готова, то слід додати невелику кількість водички.
Смачного.
Чекаю Ваших відгуків та коментарів.
Щоб дізнатися про нові рецепти, підпишіться на розсилку. Для цього введіть свій E-mail у поле нижче і натисніть “Підписатися!”.