Після того, як зварили пельмені, завжди залишається смачний бульйон, але найчастіше ми його просто-напросто виливаємо.
Але ви собі не уявляєте, який надзвичайно наваристий суп з пельменями в мультиварці можна приготувати на його основі. Сьогодні ми спробуємо такий супчик зробити, ви побачите, наскільки він простий в приготуванні і смачний в результаті, так і продукти в якійсь мірі при такому підході економляться – словом, одна вигода.
Суп з пельменями на бульйоні в мультиварці: покроковий рецепт з фото
Інші види перших страв 1
Зімфіра БуньковаСтатьі автора
Складові
- Пельмені – 20 шт. + –
- Овочева суміш – 200 г + –
- Білокачанна капуста – 100 г + –
- Картопля – 3 шт. + –
- Рослинна олія – 3 ст.л. + –
- Вода – 2 л + –
- Сіль – за смаком + –
Приготування
ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM
Капусту слід добре вимити і очистити від верхнього листя. Потім потрібно відрізати необхідну кількість від качана і дрібно нарізати відрізану частину.
У чашу мультиварки налити олію. Помістити туди ж капусту і овочеву суміш. Овочеву суміш я підготувала заздалегідь, тому вона у мене була замороженою (в цю суміш входять помідори, болгарський перець, ріпчаста цибуля, морква і кріп).
Поставити мультиварку на режим «Жарка» на 15 хвилин.
За цей час треба почистити картоплю і дрібно нарізати її кубиками.
Через 15 хвилин овочева суміш повинна повністю розтанути, а капуста – трохи підсмажитися.
Додати картоплю до інших овочів в мультиварці і продовжити все смажити ще 10 хвилин.
Далі висипати пельмені поверх овочів.
Залити все це водою. Не забудьте посолити ваш суп. Переключити мультиварку на режим «Суп» і готувати страву 20 хвилин.
Через зазначений час суп з пельменями в мультиварці буде готовий.
Подавати суп з пельменями найкраще відразу після того, як він звариться, так як потім пельмені разварятся.
Смачного!