Суп з пельменями в мультиварці: рецепт з фото

Після того, як зварили пельмені, завжди залишається смачний бульйон, але найчастіше ми його просто-напросто виливаємо.

Але ви собі не уявляєте, який надзвичайно наваристий суп з пельменями в мультиварці можна приготувати на його основі. Сьогодні ми спробуємо такий супчик зробити, ви побачите, наскільки він простий в приготуванні і смачний в результаті, так і продукти в якійсь мірі при такому підході економляться – словом, одна вигода.

Суп з пельменями на бульйоні в мультиварці: покроковий рецепт з фото

Інші види перших страв 1
Зімфіра БуньковаСтатьі автора

Суп з пельменями в мультиварці рецепт з фото
Суп з пельменями в мультиварці рецепт з фото

Складові

  • Пельмені – 20 шт. + –
  • Овочева суміш – 200 г + –
  • Білокачанна капуста – 100 г + –
  • Картопля – 3 шт. + –
  • Рослинна олія – ​​3 ст.л. + –
  • Вода – 2 л + –
  • Сіль – за смаком + –

Приготування

ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM

Капусту слід добре вимити і очистити від верхнього листя. Потім потрібно відрізати необхідну кількість від качана і дрібно нарізати відрізану частину.


  • У чашу мультиварки налити олію. Помістити туди ж капусту і овочеву суміш. Овочеву суміш я підготувала заздалегідь, тому вона у мене була замороженою (в цю суміш входять помідори, болгарський перець, ріпчаста цибуля, морква і кріп).

    Поставити мультиварку на режим «Жарка» на 15 хвилин.


  • За цей час треба почистити картоплю і дрібно нарізати її кубиками.


  • Через 15 хвилин овочева суміш повинна повністю розтанути, а капуста – трохи підсмажитися.


  • Додати картоплю до інших овочів в мультиварці і продовжити все смажити ще 10 хвилин.


  • Далі висипати пельмені поверх овочів.


  • Залити все це водою. Не забудьте посолити ваш суп. Переключити мультиварку на режим «Суп» і готувати страву 20 хвилин.


  • Через зазначений час суп з пельменями в мультиварці буде готовий.


  • Подавати суп з пельменями найкраще відразу після того, як він звариться, так як потім пельмені разварятся.

    Смачного!