Сосиски з овочами на сковороді: рецепт з фото

Якщо ви не знаєте, як приготувати корисний і смачний вечерю, особливо не заморочуючись щодо продуктів, тоді цей рецепт просто зобов’язаний бути в вашій кухарський книзі.

Незважаючи на те, що в сосиски, запечені з овочами на сковороді, входять елементарні інгредієнти, проте блюдо виходить красивим і дієтичним. Сьогодні я розповім вам, як швидко приготувати таку закуску, щоб кожен член вашої родини міг насолодитися смачною вечерею, а ви б при цьому недовго простояли біля плити за його приготуванням.

Як гасити сосиски з овочами на сковороді: покроковий рецепт

Ідеї ​​для вечері Закуски з овочів Гарячі закуски з м’ясом
e6800bd619864c718ccb608360bca1e7
Зімфіра БуньковаСтатьі автора

Складові


  • Сосиски – 6 шт. + –
  • Білокачанна капуста – 1/3 шт. + –
  • Яйця курячі – 2 шт. + –
  • Картопля – 4 шт. + –
  • Морква – 1 шт. + –
  • Часник – 1 шт. + –
  • Цибуля ріпчаста – за бажанням + –
  • Рослинна олія – ​​5 ст.л. + –
  • Вода холодна – 1/2 ст. + –
  • Сіль – за смаком + –

Приготування

ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM


Почнемо з капусти, оскільки її обсмажування займає найбільше часу в приготуванні цієї страви. Капусту треба промити і нашаткувати тонкою соломкою.



  • Морквину теж помити і натерти на тертці. Рекомендую терти моркву на крупній тертці.



  • Налити в сковороду олію і помістити туди капусту з морквою. Почати смажити їх на середньому вогні, періодично помішуючи.



  • Поки смажиться морква і капуста, підготуємо до смаження картоплю. Для цього її треба почистити і нарізати невеликими кубиками.



  • Через 15 хвилин потрібно додати в сковороду картопля. Продовжуємо смажити овочі і помішувати їх.




  • Часник почистити і нарізати кружечками. Часнику, при бажанні, можете взяти менше.



  • Через 10 хвилин обсмажування овочів додайте в сковороду часник. На даному етапі в блюдо можна додати і цибулю, якщо хочете.



  • Настала черга і самих сосисок. Їх бажано нарізати тонкими кружечками і відразу ж додати в сковороду.



  • Перемішати вміст сковороди і продовжити смажити все на тому ж вогні.



  • Курячі яйця розбити в окрему миску і налити туди ж трохи холодної води. Посолити.



  • Збити яйця з водою віночком до однорідної маси.



  • Залити яєчної водою вміст сковороди. Зменшити вогонь, накрити сковорідку кришкою і тушкувати страву протягом 5 хвилин.




  • Подавати сосиски, тушковану з овочами, з будь-якої дрібно рубаною зеленню.



  • Смачного!