Якщо ви не знаєте, як приготувати корисний і смачний вечерю, особливо не заморочуючись щодо продуктів, тоді цей рецепт просто зобов’язаний бути в вашій кухарський книзі.
Незважаючи на те, що в сосиски, запечені з овочами на сковороді, входять елементарні інгредієнти, проте блюдо виходить красивим і дієтичним. Сьогодні я розповім вам, як швидко приготувати таку закуску, щоб кожен член вашої родини міг насолодитися смачною вечерею, а ви б при цьому недовго простояли біля плити за його приготуванням.
Як гасити сосиски з овочами на сковороді: покроковий рецепт
Ідеї для вечері Закуски з овочів Гарячі закуски з м’ясом
Зімфіра БуньковаСтатьі автора
Складові
- Сосиски – 6 шт. + –
- Білокачанна капуста – 1/3 шт. + –
- Яйця курячі – 2 шт. + –
- Картопля – 4 шт. + –
- Морква – 1 шт. + –
- Часник – 1 шт. + –
- Цибуля ріпчаста – за бажанням + –
- Рослинна олія – 5 ст.л. + –
- Вода холодна – 1/2 ст. + –
- Сіль – за смаком + –
Приготування
ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM
Почнемо з капусти, оскільки її обсмажування займає найбільше часу в приготуванні цієї страви. Капусту треба промити і нашаткувати тонкою соломкою.


Морквину теж помити і натерти на тертці. Рекомендую терти моркву на крупній тертці.


Налити в сковороду олію і помістити туди капусту з морквою. Почати смажити їх на середньому вогні, періодично помішуючи.


Поки смажиться морква і капуста, підготуємо до смаження картоплю. Для цього її треба почистити і нарізати невеликими кубиками.


Через 15 хвилин потрібно додати в сковороду картопля. Продовжуємо смажити овочі і помішувати їх.




Часник почистити і нарізати кружечками. Часнику, при бажанні, можете взяти менше.


Через 10 хвилин обсмажування овочів додайте в сковороду часник. На даному етапі в блюдо можна додати і цибулю, якщо хочете.


Настала черга і самих сосисок. Їх бажано нарізати тонкими кружечками і відразу ж додати в сковороду.


Перемішати вміст сковороди і продовжити смажити все на тому ж вогні.


Курячі яйця розбити в окрему миску і налити туди ж трохи холодної води. Посолити.


Збити яйця з водою віночком до однорідної маси.


Залити яєчної водою вміст сковороди. Зменшити вогонь, накрити сковорідку кришкою і тушкувати страву протягом 5 хвилин.




Подавати сосиски, тушковану з овочами, з будь-якої дрібно рубаною зеленню.


Смачного!