Всім привіт.
Будемо розширювати асортимент хліба, який можна спекти в хлібопічці. Сьогодні я представляю Вашій увазі, рецепт хліба до чаю, це шоколадний хліб.
Для приготування шоколадного хліба нам знадобиться:
- 240 мл молока,
- 450 грам борошна,
- 0,5 склянки какао “Несквік”,
- 1 чайна ложка солі,
- 1 столова ложка цукру,
- 2 столові ложки сухого молока,
- 30 грам вершкового масла,
- 1 чайна ложка ванільного цукру,
- 30 грам живих дріжджів.
Рецепт приготування шоколадного хліба.
Молоко підігріти приблизно до 33-36 градусів. Розчинити дріжджі в теплому молоці. Додати какао і вершкове масло.
Просіяти в відерце хлібопічки борошно.
Додати сіль, цукор, сухе молоко, ванільний цукор.
Поставити відерце в хлібопічку. Вибрати режим “Швидкий”. В цьому режимі випічка хліба, точніше весь процес з замешиванием і расстойкой, триває менше двох годин.
Після того як пролунає звуковий сигнал, що хліб в хлібопічці готовий, дістаємо вот такой вот шоколадний хлібець.
Смачного.
Щоб дізнатися про нові рецепти хліба, підпишіться на розсилку. Для цього введіть свій E-mail у поле нижче і натисніть “Підписатися!”.