Шоколадний хліб

Всім привіт.

Будемо розширювати асортимент хліба, який можна спекти в хлібопічці. Сьогодні я представляю Вашій увазі, рецепт хліба до чаю, це шоколадний хліб.

шоколадний хліб

Для приготування шоколадного хліба нам знадобиться:

  • 240 мл молока,
  • 450 грам борошна,
  • 0,5 склянки какао “Несквік”,
  • 1 чайна ложка солі,
  • 1 столова ложка цукру,
  • 2 столові ложки сухого молока,
  • 30 грам вершкового масла,
  • 1 чайна ложка ванільного цукру,
  • 30 грам живих дріжджів.

Рецепт приготування шоколадного хліба.

Молоко підігріти приблизно до 33-36 градусів. Розчинити дріжджі в теплому молоці. Додати какао і вершкове масло.

Просіяти в відерце хлібопічки борошно.

рецепт хліба IMG_9506

Додати сіль, цукор, сухе молоко, ванільний цукор.

Поставити відерце в хлібопічку. Вибрати режим “Швидкий”. В цьому режимі випічка хліба, точніше весь процес з замешиванием і расстойкой, триває менше двох годин.

Хліб в хлібопічці

Після того як пролунає звуковий сигнал, що хліб в хлібопічці готовий, дістаємо вот такой вот шоколадний хлібець.

випічка хліба

IMG_9523

Смачного.

Щоб дізнатися про нові рецепти хліба, підпишіться на розсилку. Для цього введіть свій E-mail у поле нижче і натисніть “Підписатися!”.