Рулет «Баунті» без випічки

Рулет «Баунті» без випічкиРулет з кокосовою стружкою за цим рецептом готується на основі подрібненого печива з додаванням какао-порошку. Допомога духовий печі в даному випадку нам не потрібно, так як десерт формується без випікання. Таким чином, значно скоротивши час приготування, ми отримаємо солодка страва, здатне стати гідною заміною трудомістких у виготовленні тортів чи тістечок. Імпровізований рулет «Баунті» без випічки має насичений кокосовим смаком, спокушаючи ласунів різного віку!

Складові:Рулет «Баунті» без випічки

  • солодке пісочне печиво – 200 г;
  • какао-порошок – 2 ст. ложки;
  • цукор – 100 г;
  • кокосова стружка – 100 г;
  • вершкове масло – 100 г;
  • цукрова пудра – 100 г;
  • питна вода – 100 мл.

Рулет «Баунті» без випічки – рецепт

 Шоколадний рулет без випічки з печива

  1. Насамперед підготуємо основу рулету – шоколадне тісто. Для цього печиво поміщаємо в чашу блендера, подрібнюємо до мінімальної крихти. Тут годиться як традиційне пісочне печиво, так і варіанти з горіхами, шоколадом і будь-якими іншими добавками.Рулет «Баунті» без випічки
  2. Додаємо какао-порошок, перемішуючи сухі інгредієнти.Рулет «Баунті» без випічки
  3. Питну воду доводимо до кипіння, а потім, всипати в киплячу рідину відразу всю порцію цукрового піску, тримаємо на помірному вогні, помішуючи, до повного розчинення крупинок цукру. Знявши з вогню, негайно виливаємо отриманий сироп в ємність з какао і печивом. Енергійно вимішуємо суміш до отримання однорідної маси темно-коричневого відтінку.Рулет «Баунті» без випічки
  4. Готове і ще тепле тісто викладаємо на гладку поверхню, покриту харчовою плівкою. Розминаємо шоколадну масу пальцями, формуючи прямокутне «полотно». Для закріплення результату прикриваємо отриманий пласт тесту другої харчовою плівкою, після чого кілька разів проводимо качалкою, домагаючись товщини «полотна» 0,5 мм.Рулет «Баунті» без випічки
  5. Тепер приступимо до начинки. Розм’якшене масло з’єднуємо з цукровою пудрою, розминаємо до отримання однорідної світлої маси.Рулет «Баунті» без випічки
  6. Підсипає кокосову стружку, вимішуємо до об’єднання компонентів в одноманітний, пластичний грудку.Рулет «Баунті» без випічки
  7. Знявши з тіста верхню частину харчової плівки, наносимо кокосовий шар. Рівномірно розподіляємо світлу начинку по темній основі, після чого звертаємо заготовку в щільний рулет. Обернувши плівкою, прибираємо десерт хвилин на 30 в морозильну камеру.Рулет «Баунті» без випічки
  8. Уже охолоджений і затверділий рулет з кокосовою стружкою, звільнивши від плівки, нарізаємо порційними шматочками і подаємо до чашечки гарячого чаю / кави. Зберігаємо десерт в холодильнику.Рулет «Баунті» без випічкиШоколадний рулет без випічки з печива – дивовижне ласощі, яке сподобається і близьким, і раптово заглянув на чашечку чаю гостям. Приємного чаювання!