Легкий в приготуванні рецепт супу з плавленими сирками. Інгредієнти прості і всім доступні.
Для приготування за рецептом супу з плавленими сирками нам знадобиться:
- 1-1,5 ліра води (можна взяти бульйон),
- 3 плавлених сирка типу “Дружба” (у мене був сирок для супу з цибулею),
- 3 картоплини середнього розміру,
- 1 велика морква,
- 1 головка ріпчастої цибулі,
- 2-3 сосиски (можна замінити на шинку, мисливські ковбаски і т.п.),
- Зелена цибуля,
- сіль,
- зелень за бажанням,
- приправи за смаком.
Рецепт приготування супу з плавленими сирками.
Картопля, морква і цибуля ми вимиємо і почистимо. Морква наріжемо соломкою, картоплю кубиками, а цибулю дрібно порубати. Сирки поріжемо кубиками. Щоб сирки швидше розчинилися у воді, їх можна натерти на тертці.
Закип’ятити в каструлі воду, покладемо овочі та сирки. Тепер нам потрібно вміст каструльки добре перемішати, до повного розчинення сирків.
Накриваємо суп кришкою і варимо на помірному вогні близько 20 хвилин.
Поки овочі варяться, нарізаємо тоненько сосиски. Обсмажити їх. Я це робила в мікрохвильовці, приблизно 4-5 хвилин на максимальній потужності, але можна обсмажити і в сковороді на олії.
Додамо сосиски в готовий суп, перемішати і вимкнемо вогонь. Зелену цибулю дрібно поріжемо, покладемо в суп.
Зелена цибуля надає супу якусь родзинку, тому я не рекомендувала б його виключати, хоча це особиста справа кожного.
Дамо супу трохи охолонути, на мій погляд, він смачніший теплим, ніж гарячим.
Розіллємо суп з плавленими сирками по порційних тарілках і подамо до столу.
Смачного.