Рецепт супу з плавленими сирками

Легкий в приготуванні рецепт супу з плавленими сирками. Інгредієнти прості і всім доступні.

Рецепт супу з плавленими сирками

Для приготування за рецептом супу з плавленими сирками нам знадобиться:

  • 1-1,5 ліра води (можна взяти бульйон),
  • 3 плавлених сирка типу “Дружба” (у мене був сирок для супу з цибулею),
  • 3 картоплини середнього розміру,
  • 1 велика морква,
  • 1 головка ріпчастої цибулі,
  • 2-3 сосиски (можна замінити на шинку, мисливські ковбаски і т.п.),
  • Зелена цибуля,
  • сіль,
  • зелень за бажанням,
  • приправи за смаком.

Рецепт приготування супу з плавленими сирками.

Картопля, морква і цибуля ми вимиємо і почистимо. Морква наріжемо соломкою, картоплю кубиками, а цибулю дрібно порубати. Сирки поріжемо кубиками. Щоб сирки швидше розчинилися у воді, їх можна натерти на тертці.

IMG_5228 IMG_5235

Закип’ятити в каструлі воду, покладемо овочі та сирки. Тепер нам потрібно вміст каструльки добре перемішати, до повного розчинення сирків.

IMG_5242

Накриваємо суп кришкою і варимо на помірному вогні близько 20 хвилин.

Поки овочі варяться, нарізаємо тоненько сосиски. Обсмажити їх. Я це робила в мікрохвильовці, приблизно 4-5 хвилин на максимальній потужності, але можна обсмажити і в сковороді на олії.

5231

Додамо сосиски в готовий суп, перемішати і вимкнемо вогонь. Зелену цибулю дрібно поріжемо, покладемо в суп.

Зелена цибуля надає супу якусь родзинку, тому я не рекомендувала б його виключати, хоча це особиста справа кожного.

Дамо супу трохи охолонути, на мій погляд, він смачніший теплим, ніж гарячим.

Рецепт супу з плавленими сирками

Розіллємо суп з плавленими сирками по порційних тарілках і подамо до столу.

Смачного.