Новорічний салат «Ялинкові кульки»

Влаштовуючи тематичні вечори, треба намагатися продумати все до дрібниць. Не останнє місце приділіть і оформлення страв.

Сьогодні я приведу приклад того, як можна оформити будь-який салат і підготувати його до подачі в новорічний вечір. Салат подамо у вигляді ялинкових кульок в тарталетках. Від оформлення і з’явилася назва салату))))

Але якщо ви, наприклад, задумали організувати вечерю до Дня всіх закоханих, то страви повинні бути оформлені у формі сердечок, якщо плануєте свято, присвячене Міжнародному жіночому Дню, то повинно бути побільше частувань у вигляді всіляких квітів, і т.д.

У будь-якому випадку прикраса святкового столу це завжди багата фантазія і умілі руки, а значить феєрверк і свято, гарний настрій і вдала вечірка як підсумок!

Салат в новорічне меню

новорічне меню
Зімфіра БуньковаСтатьі автора

elo4nie-schariki-14
elo4nie-schariki-14

Складові

  • Крабові палички – 4 шт.; + –
  • Тарталетки – скільки піде + –
  • Плавлений сирок – 1 шт.; + –
  • Яйця курячі – 4 шт.; + –
  • Часник – 5 зубчиків + –
  • Кріп – 1 пучок + –
  • Майонез – 1 столова ложка + –
  • Сіль – 2 щіпки або за смаком + –

Приготування

ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM

Отже, щоб салат у вигляді ялинкових кульок виглядав красиво і рівненько, то інгредієнти для його приготування треба натерти на дрібній тертці.

Спочатку сирок.


  • Потім крабові палички. Щоб їх було легше натирати, треба, щоб вони були злегка підморожених.


  • Яйця попередньо відварити і остудити. Відокремити білки від жовтків. У салат піде тільки білок.


  • Часник очистити і теж натерти на тертці.


  • Скласти все натерте в салатник. Посолити і заправити майонезом. Багато майонезу не треба, тому що він зробить салат рідкуватим.


  • Ретельно розмішати.


  • Жовтки варених яєць теж натерти на дрібній тертці, але вже в окрему тарілку.


  • Кріп помити, обов’язково обсушити і дуже дрібно нарізати – це важливо!


  • Тепер з салату треба сформувати кульку по величині ваших тарталеток.


  • Половину кульок обваляти в яєчних жовтках.


  • А іншу половину обваляти в дрібно нарізаному кропі.


  • Кульки бажано помістити на тарталетки. Але якщо їх немає, можна подати і без них.
    Як бачите, оригінальна подача будь-якого салату перетворить його в тематичний.