Морква по-корейськи це відмінна закуска. Рецепт її досить простий, тому приготування такої страви в домашніх умовах не складе ніяких труднощів.
Для приготування моркви по-корейськи будинку нам знадобиться:
- 500 г моркви,
- 1 головка ріпчастої цибулі,
- 70-100 грам рослинного масла,
- 1 чайна ложка солі (або за смаком),
- ¼ чайної ложки коріандру,
- 2-3 зубчики часнику (або за смаком),
- 2 столові ложки оцту 6%,
- червоний і чорний мелений перець (я використовувала суміш перців з млинки Kamis).
Рецепт приготування моркви по-корейськи будинку.
Морква вимиємо, очистимо і натремо на спеціальній тертці, або наріжемо тонкою соломкою. Посолити, поперчити і додамо коріандр.
Лук крупно поріжемо. У сковороду наллємо масло і підсмажити в ньому цибулю до золотистого кольору. Виловимо цибулю з масла.
Коли масло злегка охолоне, додамо в нього оцет і поллємо цією сумішшю морква.
Часник почистити і видавив через прес для часнику прямо в моркву.
Перемішаємо все дуже добре, складемо в щільно закривається контейнер (інакше в холодильнику буде дуже сильний запах) і приберемо в холодильник на 1-2 години. Перед подачею на стіл закуска повинна охолонути і настоятися.
Подавати морква по-корейськи можна як самостійну закуску, або додавати до салатів.
Смачного.
Чекаю Ваших відгуків та коментарів.