Морква по-корейськи будинку

Морква по-корейськи це відмінна закуска. Рецепт її досить простий, тому приготування такої страви в домашніх умовах не складе ніяких труднощів.

Морква по-корейськи будинку

Для приготування моркви по-корейськи будинку нам знадобиться:

  • 500 г моркви,
  • 1 головка ріпчастої цибулі,
  • 70-100 грам рослинного масла,
  • 1 чайна ложка солі (або за смаком),
  • ¼ чайної ложки коріандру,
  • 2-3 зубчики часнику (або за смаком),
  • 2 столові ложки оцту 6%,
  • червоний і чорний мелений перець (я використовувала суміш перців з млинки Kamis).

Рецепт приготування моркви по-корейськи будинку.

Морква вимиємо, очистимо і натремо на спеціальній тертці, або наріжемо тонкою соломкою. Посолити, поперчити і додамо коріандр.

IMG_7629 IMG_7635

Лук крупно поріжемо. У сковороду наллємо масло і підсмажити в ньому цибулю до золотистого кольору. Виловимо цибулю з масла.

IMG_7642 IMG_7649 IMG_7656

Коли масло злегка охолоне, додамо в нього оцет і поллємо цією сумішшю морква.

Часник почистити і видавив через прес для часнику прямо в моркву.

IMG_7658

Перемішаємо все дуже добре, складемо в щільно закривається контейнер (інакше в холодильнику буде дуже сильний запах) і приберемо в холодильник на 1-2 години. Перед подачею на стіл закуска повинна охолонути і настоятися.

IMG_7664

Подавати морква по-корейськи можна як самостійну закуску, або додавати до салатів.

Смачного.

Чекаю Ваших відгуків та коментарів.