Коктейль з морозива без блендера будинку

Коктейль з морозива без блендера
З появою блендерів і кухонних комбайнів приготування будь-якої страви, і десерту зокрема, стало набагато швидше і різноманітніше. Але якщо головний домашній подрібнювач наказав довго жити, то ми без особливих проблем навіть без блендера зможемо зробити вдома коктейль з морозива як треба і в будь-якому асортименті. Для володарів шейкерів ця ручна робота дещо спрощується, а й без Барменские штучок намішати смачний напій досить просто, і як раз про це ми розповімо в даній статті.

Ще в радянські часи практично в кожному кафе можна було замовити пишний, найсмачніший і вершковий молочний коктейль з пломбіром. А адже в ті не такі давні дні про блендерах ми й не чули. І навіть такий хитрий звір, як електричний міксер, жваво збивати молоко з морозивом і соком, в той час викликав непідробний інтерес і навіть заздрість.

Але навіть тоді наші мами намагалися порадувати нас смачненьким холодненьким десертним напоєм, і як заведені накручували механічними міксерами, а іноді і простими віночками домашні коктейлі улюбленим діткам.

Що ж, ті часи вже давно минули, і сьогодні завдяки сучасною побутовою і кухонною технікою рецепт приготування коктейлю з морозива в домашніх умовах став набагато простішим і швидшим. Всього за 10-15 хвилин ми можемо зробити 5, а то і 10 коктейлів з абсолютно різними смаками, навіть без використання блендера. Для цього нам буде потрібно міксер, ну або ручної шейкер.

Коктейль з кавуна і морозива

Коктейль з кавуна і морозива - домашній рецепт

Складові

  • М’якоть кавуна – 100-150 г + –
  • Молоко 3,2% – 100 мл + –
  • Цукрова пудра – 1 ч.л. + –
  • Вершковий пломбір – 110 г + –

Як готувати коктейль з морозива

Серед численних Мілкшейк одним з найцікавіших і смачних є традиційний молочний коктейль з кавуновим соком. Цей оригінальний напій відмінно освіжає і охолоджує в спеку.

  1. Для початку нам потрібно кавунову м’якоть очистити від кісточок і перекрутити її міксером на високій швидкості у вузькій довгій ємності, а потім пропустити через сито. Кавуновий сік відправляємо в морозильник, до тих пір, поки він не почне замерзати.
  2. Для коктейлю нам також знадобиться дуже холодне молоко з морозилки, яке вже почало кристалізуватися. Виливаємо його в глибоку чашу, куди також всипаємо цукрову пудру і кавуновий сік, збиваємо все міксером до повного змішання.
  3. Тепер залишилося лише викласти в ємність м’яке морозиво і вже грунтовно збити всі інгредієнти міксером до пишної молочної піни.

Розливаємо готовий коктейль ніжно-рожевого кольору і з обладнаний запахом кавуна і вершків по вузьких високим склянках і прикрашаємо коктейльних парасолькою, соломинкою і листочком м’яти.

Коктейль з какао і морозива

Ця шоколадна смакота стане прекрасним завершенням сімейної вечері. Діти такий напій просто обожнюють. Відмінна можливість всучити маленьким капризулі дозу молока в завуальованому вигляді. А як робити своїми руками коктейль з морозива з какао, розповість наш покроковий рецепт.

Складові

  • Какао порошковий -2 ст.л .;
  • Молоко 3.2% – 0,75 л;
  • Морозиво шоколадне 220 г;
  • Цукровий пісок – 30 г;

Як зробити коктейль з какао і морозива

Як приготувати вдома коктейль з морозива

  1. В даному випадку технологія приготування коктейлю відрізняється від класичного змішування какао-порошку, молока і морозива. В першу чергу ми повинні зварити шоколадно-молочний напій.
  2. Для цього заливаємо молоко в каструльку і нагріваємо до закипання на середньому вогні. Потім зменшуємо температуру варіння до мінімальної, всипаємо цукор, какао і віночком змішуємо всі компоненти, щоб не вийшло неприємних грудочок.
  3. Коли напій закипить, вимикаємо його, знімаємо з плити і охолоджуємо.
  4. Тепер збиваємо міксером в глибокій ємності морозиво і поступово вливаємо в нього остиглий шоколадний напій.
  5. Збивати коктейль потрібно близько двох хвилин, а потім розливаємо по келихах і прикрашаємо шоколадною крихтою.

Коктейль з морозива і коли

Цей рецепт, мабуть, найлегший з усіх можливих. Зробити такий коктейль ви зможете всього за 2 хвилини.

Як приготувати коктейль з морозива і коли

  1. Заливаємо 2,5 ст. кока коли, півсклянки 20% вершків, півсклянки молока 3.2% в загальну ємність і також відразу ж кладемо в неї ванільне морозиво (600-700 г).
  2. Тепер міксером збиваємо всі інгредієнти до утворення однорідної маси і розливаємо отриманий пінний напій по склянках.

Як ви змогли переконатися, коктейль з морозива легко можна готувати і без блендера. Цей десертний напій прикрасить будь-яке меню і стане чудовим десертних завершенням банкету.