Як зробити торт з кабачковий млинців

Млинці з кабачків
Сезон дозрівання овочів в самому розпалі, а це значить, що прийшла пора збагачувати свій організм вітамінами за рахунок різних корисних страв. Одним з таких сміливо можна назвати млинці з кабачків, готується цей простий овочевий делікатес, як з начинкою, так і без неї, все залежить від смакових уподобань господині.

Щоб ваша випічка вийшла різноманітної і по-справжньому цікавою – пропонуємо прості рецепти швидкого її приготування.

Як приготувати млинці з кабачків без начинки

Як приготувати млинці з кабачків без начинки

Складові

Обсяг склянки в рецепті – 250 мл.

  • Кабачки молоді – 2 шт. + –
  • Рослинна олія – ​​3 ст.л. + –
  • Борошно пшеничне – 1 склянка (можна менше) + –
  • Яйця курячі – 3 шт. + –
  • Сіль – 1/2 ч.л. + –
  • Молоко – 1 стакан + –

Як приготувати і посмажити оладки з кабачків

Якщо ви ведете здоровий спосіб життя і дотримуєтеся правильного харчування, тоді рецепт не солодких кабачковий млинців саме для вас. Дієтичними млинці з кабачків, звичайно, не назвеш, проте користі від них, куди набагато більше, ніж від звичних для нас смажених тестових млинців.

У нашому рецепті тісто не матиме класичний вид, більш того, в ньому навіть не буде цукру, проте це не завадить нам створити відмінну закуску, смак якої вам обов’язково сподобається.

  1. Очищаємо кабачки від шкірки, натираємо їх на дрібній тертці.
  2. Додаємо в кабачкову масу сіль, яйця, при бажанні, зелень. Ретельно все перемішуємо вінчиком (до однорідності).
  3. Всипаємо в «тісто» просіяне борошно, заважаємо його, додаємо рослинне масло, знову заважаємо, вливаємо молоко, збиваємо масу віночком до однорідності.
  4. Розпалює на вогні сковороду, виливаємо в неї тісто, випікаємо тонкі млинці з кабачками до зарум’янювання з обох сторін. Перед випіканням сковорідку можна змастити шматочком сала, щоб блинки до неї не прилипали. З цієї ж причини не рекомендується додавати в «тісто» цукор, без нього млинці рівномірно зарум’янюється і не пригоряють.

Сковороду для випікання млинців з кабачків краще використовувати чавунну, в крайньому випадку, з антипригарним покриттям. Подавати кабачкові млинці можна з чим завгодно: з майонезом, сметаною, соусом і навіть зі згущеним молоком.

Корейські млинці по-домашньому: рецепт з морквою

Ще один простий варіант приготування улюблених млинчиків – це рецепт по-корейськи. Ті, хто знайомий з корейськими стравами, в тому числі, з морквою по-корейськи, помилково можуть подумати, що корейські млинці з кабачками – гостре і екзотичну страву.

Однак, насправді, в випічці немає ніяких специфічних прянощів або пікантних інгредієнтів. Тому її смак цілком прийнятний для нашого раціону, хоча і має своєрідні нотки, які з’являються в основному за рахунок винного оцту і соєвого соусу, використовуваних для обмакувания млинчиків.

Складові

  • Вода – 1,5-2 ст .;
  • Кабачки (або цукіні) – 600 г;
  • Морква – 2 шт .;
  • Яйця – 2 шт .;
  • Рослинна олія (для смаження) – за смаком;
  • Борошно – 2 ст .;
  • Сіль – 2 ч. Л .;
  • Часник – 2 зубки;
  • Мелений чорний перець – за смаком;
  • Ріпчасту цибулю – 1 шт.

Корейські млинці по-домашньому - рецепт з морквою

Як приготувати корейські кабачкові млинці

  1. Кабачки очищаємо (якщо плоди молоді, то можна використовувати їх разом з шкіркою). Нарізаємо овоч середніми брусочками.
  2. Морквину тремо на корейську тертку.
  3. Цибулину дрібно ріжемо.
  4. Часник продавлюємо під пресом або дрібно ріжемо вручну.
  5. Змішуємо між собою всі нарізані інгредієнти, додаємо до них воду, сіль, яйця, все перемішуємо.
  6. Всипаємо порціями борошно, додаємо в масу перець. У процесі додавання борошна в тісто – не забувайте його помішувати.
  7. Сковороду розігріваємо, змазуємо дно рослинним маслом.
  8. Викладаємо в сковорідку тісто, розрівнюємо його ложкою по поверхні сковороди, випікаємо млинці під закритою кришкою на дрібному вогні.

Смажити млинці з кабачками потрібно до зарум’янювання з обох сторін. Однак особливу увагу варто приділити пропікання випічки зсередини. В середньому на обжарку млинчиків з кожного боку йде по 5 хвилин. На цьому нескладне приготування овочевих млинців по-корейськи закінчено, блюдо можна разом з соусами подавати до столу.

Млинцевий торт з кабачків з сиром

Якщо ви дійсно хочете здивувати своїх домочадців або гостей, тоді просто млинці для обіду вам не підходять, вам потрібен справжній торт з кабачковий млинців. На перший погляд, складне блюдо, робиться просто і дуже швидко (всього за 40 хвилин). Все, що від вас вимагається – це стандартний, як для такої страви, набір інгредієнтів і трохи фантазії, щоб смачно і красиво торт приготувати.

Складові

  • Часник – 2-3 зубки;
  • Паприка – за смаком;
  • Кабачки – 2 шт .;
  • Сметана (можна замінити майонезом) – 120-150 мл;
  • Борошно – к-ть залежить від густоти тесту;
  • Сіль за смаком;
  • Яйця – 2 шт .;
  • Сир (твердих сортів) – 50-70 г;
  • Мелений перець – за смаком.

Як зробити млинцевий кабачковий торт з сиром

Як зробити незвичайний торт з кабачків

  1. Молоді кабачкові плоди зі шкіркою натираємо на дрібній тертці.
  2. Додаємо в отриману масу перець, яйця, сіль, ретельно продукти перемішуємо.
  3. Всипаємо в суміш просіяне борошно. Точна кількість визначайте самі, головне, щоб консистенція тесту стала схожа на густу сметану.
  4. Розігріваємо сковороду, випікаємо на ній млинці. Перед смаженням кожного нового млинчика сковороду потрібно змащувати невеликою порцією олії.
  5. Печемо млинчики на маленькому вогні і обов’язково під закритою кришкою, щоб вони добре пропеклися.
  6. Готуємо заправку для млинцевого торта з кабачків: змішуємо паприку, сметану / майонез, подрібнений часник.
  7. Викладаємо спечені млинчики стопкою, змащуючи кожен отриманої заправкою.
  8. Верхній (останній) блін посипаємо тертим сиром, прибираємо торт в розігріту до 180 ° С духовку, запікаємо пиріг з кабачків в режимі «Гриль».
  9. Як тільки помітите, що сир досить розплавився, діставайте домашній кабачковий торт з духовки і подавайте його до столу.

Млинці з кабачків: варіанти начинок

Робити кабачкові млинці завжди краще з начинкою, так виходить смачніше і більш поживні. Додавати начинку можна відразу в тісто, а можна загорнути її в готовий млинець трубочкою. Варіанти начинок для млинців можуть бути різними, не бійтеся експериментувати і пробувати щось нове. Ми ж вам пропонуємо список перевірених інгредієнтів, з яких точно виходять апетитні домашні млинці.

Смачними млинці з кабачків виходять, якщо приготувати їх з такими продуктами як:

  • сир;
  • часник;
  • картопля (заздалегідь зварений і натертий на дрібної тертці);
  • фарш (курячий, яловичий), його бажано використовувати не сирим;
  • морква;
  • прянощі (каррі, куркума, мелений чорний перець);
  • гриби;
  • ріпчаста цибуля;
  • помідори.

помідори

Використовувати продукти для начинки не обов’язково окремо, цілком допустимо поєднувати кілька інгредієнтів відразу, наприклад, готувати млинці з кабачків з сиром і часником, із зеленню і картоплею, фаршем і спеціями. Не варто класти в тісто багато інгредієнтів, важливо, щоб випічка з начинкою добре пропеклась і просочилася соком вкладених в неї продуктів.

Як бачите, зробити млинці з кабачків будинку своїми руками зовсім просто. З посильним завданням впорається навіть недосвідчена господиня. Поки розпал літнього сезону і на базарі справжнісінький кабачковий рай, скористайтеся нагодою і приготуйте безліч смачних легких страв (калорійність багатьох з них зовсім невисока). Таким ласощами ви здивуєте не тільки дорослих, а й дітей. Готуйте з задоволенням корисні смакоту і проводите літо в компанії улюблених кабачковий страв.

Смачного!