Як зробити цукерки для сироїдів

Цукерки для сироїдів
Отже, вас дійсно захопило сироїдіння, і ви з ентузіазмом освоюєте нові незвичайні рецепти, намагаючись якомога смачніше укомплектувати раціон. Сироедческіе цукерки, рецепти яких ми з радістю представляємо вам сьогодні, прикрасять не тільки святковий день, а й буденну рутину. Більш того, вони з легкістю привернуть увагу навіть тих, хто не цілком розуміє, який різноманітної, апетитною і коханої може стати їжа послідовників рослинного меню.

Чого ми чекаємо від сироедческіх цукерок?

  1. Непідробною солодощі – як в дитинстві!
  2. Порціонної подачі – в невеликому розмірі.
  3. Побільше нутрієнтів – для зміцнення здоров’я.

Всі ці переваги дають нам рецепти цукерок для сироїдів. Нижче ми пропонуємо вам різноманітні варіанти, які так легко приготувати!

Чи знайдеться далекий від цивілізації щасливчик, який жодного разу не вдавався до агресивної апетитності енергетичних батончиків ?! У глибині душі ми знаємо, що це далеко не найкорисніша їжа, але … Труба – кличе! І ми раз по раз жертвуємо користю, перекушуючи на бігу.

Як зробити цукерки для сироїдів

Давайте зупинимося – хоча б на вихідні! І ретельно готуємось до наступного тижня, щоб не вдаватися до сумнівних компромісів.

Для цього освоїмо простий рецепт цукерок для сироїдів – у вигляді батончиків. Вони зручно зберігаються в холодильнику і акуратно з’їдаються, при цьому містять виключно здорові компоненти і готові ензими для їх засвоєння.

Сироедческіе енергетичні батончики з горіхами

Сироедческіе енергетичні батончики з горіхами - домашній рецепт

Складові

  • Мед (за смаком, свіжий, без перетоплювання (!) – 50 г + –
  • Горіхи сирі (краще з твердих сортів – волоські, мигдаль, фундук) – 100 г + –
  • Сухофрукти (особливо гарні фініки і курага) – 80 – 100 г + –

Як приготувати цукерки для сироїдів

  1. Сухофрукти вимочуємо у воді кімнатної температури – хоча б 40 хвилин.
  2. Вимивши руками кожен плід, ретельно просушують їх паперовим рушником.
  3. Горіхи вимочуємо від 8 годинника: напередодні ввечері залити водою і дати настоятися до ранку.

Рада кухарчука
У рецептах з фініками враховуйте їх активно солодкий смак. Зазвичай можна різко обмежити інші підсолоджувачі, додаючи той же мед лише для зв’язки в необхідної консистенції.

Подальше приготування радує простотою, швидкістю і зворушливою наївністю. Відзначте для себе ці милі риси всіх рецептів цукерок для сироїдів: ви можете залучати до приготування дітей!

  • Перебиваємо компоненти в блендері – до стану великої крупи. Підійде будь-який агрегат зі швидкістю обертів 500-600 в хв.
  • Якщо маса не здається зручною для формування, потроху додаємо найбільш твердий інгредієнт – в кількості понад зазначений в рецепті.
  • За допомогою харчової плівки (пергаментного паперу / фольги), формуємо акуратні ковбаски.
  • Якщо маса сильно липне до рук, присипаємо її кокосовою стружкою або порошком Кероб.
  • Готові ковбаски відправляємо в холодильник для застигання і зберігання протягом тижня.

Бездоганний перекус готовий! За 1-2 штучки на день, і немає потреби ризикувати з рафінованими компонентами.

Нижче ми пропонуємо вам ще кілька варіацій для вузьких сумішей, зручних в формуванні. Перерахувавши інгредієнти, просимо вас звернутися до вищевикладеного алгоритму, адже часто в сирій саме приготування – геніально проста частина кулінарних клопотів!

Рецепт №2: цукерки з вишнею

  • Мигдаль – 1 стакан
  • Вишня сушена – 1 стакан
  • Фініки без кісточок – 1 стакан

Рецепт №3: цукерки для сироїдів з насінням

  • Будь-який вид твердих горіхів – 1 стакан
  • Насіння кунжуту (або льону) – 1/2 склянки (перемолоти на кавомолці!)
  • Сухофрукти або їх суміш (фініки, чорнослив, родзинки) – 1 стакан
  • Мед (за смаком) – 1-2 ст.л.
  • Добре дозрілий нектарин (персик, груша) – 1 шт. середнього розміру

Цукерки для сироїдів з насінням - класичний рецепт

Рецепт №4: сироедческіе трюфелі

  • Волоські горіхи (або фунлук) – 1 стакан
  • Фініки – ½ Сака
  • Свіжовичавлений яблучний сік – 1 / 3-1 / 2 склянки
  • Кероб в порошку – 4 ст.л.

Увага! При формуванні рясно паніруємо кружечки в порошку Кероб.

Ми описали далеко не всі можливі поєднання. Сподіваємося, ви вловили основний принцип і зможете вдосталь пофантазувати – як з основними інгредієнтами, так і з паніруванням.

Сироедческіе цукерки можна начиняти шматочками фруктів або по-іншому обваляти в кінці приготування – в дрібно рубаних горіхах, в кокосовій стружці, в суміші Кероб і кориці, або в маці з мускатним горіх. І кожен раз ви будете отримувати корисний склад, легкість творчості і чудову солодкість!