Як приготувати млинці з сьомгою і сиром

Млинці з сьомгою і вершковим сиром
Підготовка до святкування і приходу численних гостей в будинок для будь-якої господині – серйозне випробування на володіння кулінарним мистецтвом. Маючи в запасі хоча б один рецепт домашнього приготування млинців з вершковим сиром, можна не побоюватися «іспиту» з боку свекрухи і інших досвідчених господинь. Закуска робиться швидко, не вимагає особливої ​​вправності і виходить настільки смачною, що навіть прихильники дієт неодмінно попросять добавки.

Пропонуємо два варіанти домашнього приготування млинців з сьомгою і сиром – для ресторанних завсідників з класичної «Філадельфією» і сиром для домашніх посиденьок на кухні з друзями. Перший вимагає значних витрат, але вершкова вишуканість в поєднанні з м’якими нотками рибного делікатесу того варто.

Бюджет другого варіанту дуже смачною закуски скромніший, але смак сьомги в поєднанні сирної маси теж дуже навіть непоганий! ..

Для приготування борошна основи підійде будь-який добре перевірений рецепт. Для начинки можна брати сьомгу, форель або лосось – «червоних» представників благородного рибного сімейства.

При відсутності в холодильнику і на магазинній полиці знаменитого американського сиру «Філадельфія» можна замінити його «Альметте» або іншим варіантом. Головне – щоб продукт був без добавок.

А можна і Філадельфію і Альметте зробити в домашніх умовах, втім як і засолити рибу.

  • Як засолити сьомгу в домашніх умовах
  • Як приготувати сир «Альметте»
  • Як зробити домашню «Філадельфію»

Оригінальні млинці з сьомгою і сиром «Філадельфія»

Оригінальні млинці з сьомгою і сиром «Філадельфія» - домашній рецепт

Інгредієнти (для млинців)

  • Молоко або мінералка – близько 0,5 л + –
  • Яйця курячі свіжі – 2 шт. + –
  • Борошно пшеничне (в / с) – не більше 1,5 склянки + –
  • Цукор-пісок білий – 1 ст.л. + –
  • Сіль – щіпка або за смаком + –
  • Оливкова олія – ​​1-2 ст.л. + –

Продукти (для начинки)

  • Сьомга – 150-200 + –
  • Свіжа зелень кропу – 1 пучок + –
  • Сир-паста – 250 г + –

Як приготувати вдома смачні млинці з сьомгою і вершковим сиром

  1. Спочатку зробимо для млинців коржі. Для цього нам знадобиться ємність глибше і мірна ложка. Розбиваємо яйця, додаємо цукор і сіль.
  2. Перше завдання – перетворити вміст миски в однорідну яєчну суміш.
  3. Сиплемо в пінну масу борошно і знову натискаємо кнопку міксера. Якщо поспішати особливо нікуди, можна з метою економії електрики змішувати інгредієнти віночком.
  4. Далі ллємо молоко, щоб розбавити масу і отримати тісто потрібної консистенції. Чим густіше потрібна консистенція, тим менше потрібно лити молока або мінералки в залежності від того, на чому ми робимо тісто.
  5. Якщо тісто у нас на житнього борошна, після замісу йому треба постояти, щоб дрібні її частинки гарненько набрякли.
  6. Перед тим, як відправляти тісто на сковороду, потрібно заправити його олією.
  7. Печемо наші млинчики на нагрітої і змащеній маслом (під першу корж) сковороді.
  8. Кожне готовий виріб щедро покриваємо сиром з одного боку і притрушуємо рубаною зеленню.
  9. Зверху «шахматкою» викладаємо тонкі смужки сьомги і скручуємо млинці у вигляді трубочок.

Перед подачею кожну з них потрібно акуратно розділити на 3-4 частини. Різати краще всього навскіс – тоді роли з млинців з дорогоцінним рибним філе виглядатимуть особливо ефектно.

Кефірів тонкі млинці з сьомгою і сирним сиром

Для більшого різноманітності можна скористатися таким варіантом приготування «панської» закуски. Млинці на кефірної основі вийдуть більш пишними, з ледь відчутною кислинкою. Доповненням до благородної сьомги може стати звичайний сир і велика кількість ароматної зелені з грядки.

Складові

  • Кефір мінімальної жирності – 700 мл;
  • Яйце куряче – 1-2 шт .;
  • Борошно в / с пшеничне – близько 2 ст .;
  • Цукор – 1 ст.л .;
  • Сіль велика – ½ ч.л .;
  • Содовий розпушувач – 1 ч.л .;
  • Сьомга слабкому ступені засолювання – 300 г;
  • Сир (нежирний) – 200 г;
  • Кріп і петрушка – 1 пучок;
  • Лимон – 1 шт;
  • Масло насіння соняшнику неароматно – 2-3 ст.л.

Як зробити кефірів тонкі млинці з сьомгою і сирним сиром

Смачні млинці з сьомгою і сиром: як зробити іхсвоімі руками

Беремо яйця, розбиваємо, прибираємо шкаралупу, доливаємо кефіром і гарненько балакаємо.

Щоб при змішуванні продуктів для тіста бризки не розлітаються в сторони, готувати його краще в ємності високими бортами. Міксером робити це найзручніше. Окремо змішуємо всю «сипучку», в тому числі і борошно, а потім – все разом.
Уникнути грудкуваті допоможе інтенсивне перемішування всіх складових майбутнього тесту. Щоб отримати таке, як треба, дамо йому можливість «відпочити» пару годин, а ще краще – всю ніч.

Перед випічкою традиційно додаємо масло, і тоді змащувати розігріту сковороду доведеться тільки одноразово – під першу корж. А виходять вони на кефірної основі рум’яними, дірчастими!

Далі готуємо вдома начинку з сьомги для млинців.

  • Рибку потрібно порізати тонкими довгими скибками і зволожити декількома краплями свіжого соку лимона.
  • Сир – перетерти або подрібнити блендером до однорідності.
  • Підсолюємо її дрібною сіллю і перемішуємо з митої і рубаною зеленню.

На кожну млинцеву корж наносимо тонкий шар сиру, зверху укладаємо сьомгу і звертаємо рулетом.

Подача готових млинчиків з малосольной сьомгою і сирним сиром проста і вишукана: навскіс ріжемо млинцеві трубочки на 3-4 частини, кладемо на плоске блюдо і прикрашаємо тонкими лимонними скибками з зеленню. Чудова закуска готова!

Тепер ми знаємо, чим пригощати дорогих гостей – довгоочікуваних і тих, які з’явилися на порозі раптово. Ситні і смачні млинці з сьомгою і вершковим сиром, приготовані своїми руками, – свідоцтво особливої ​​прихильності і поваги. А ще – відмінного смаку хлібосольних і щедрих господарів …