В останні дні літа, що минає коктейльні вечірки біля басейну лише набирають обертів, адже так хочеться встигнути насолодитися цим безтурботним часом. Ну а якщо ви самі є організатором такого роду відпочинку, то саме ви повинні знати, які коктейлі з морозивом краще вибрати для тусовки, а також як правильно їх робити в блендері. Ми ж зі свого боку вирішили полегшити вам завдання і зібрали топ п’яти найцікавіших і популярних молодіжних молочних напоїв з пломбіром на будь-який смак.
Практично всі рецепти коктейлів в блендері з морозивом відрізняються своєю простою і досить швидкої технологією приготування. Лише в окремих випадках весь процес змішування напоїв може займати трохи більше 5 хвилин.
Однак з нашими рецептами, які крок за кроком і дуже детально розкажуть, як намішати той чи інший коктейль, на підготовку всіх напоїв із запропонованого списку у вас піде не більше півгодини. Але ви можете бути абсолютно впевнені, таке оригінальне коктейльне меню воістину унікально.
В основі кожного рецепта лежать популярні і найулюбленіші молоддю слабоалкогольні коктейлі, з адаптацією під здоровий і тверезий відпочинок.
«Піна Колада» з морозивом в блендері
Складові
- Вершковий пломбір – 200 г + –
- Ананасовий сік – 150 г + –
- Кокосове молоко – 100 мл + –
- Цукрова пудра – 1-2 ч.л. + –
Як зробити коктейль в блендері з морозива
Шикарна смакова композиція з ананасового соку і кокосового молока стала однією з найпопулярніших в світі.
Класична «Піна Колада» є алкогольним напоєм, проте і на базі морозива можна своїми руками зробити абсолютно тверезий і дуже смачний молочний коктейль.
- Ананасовий сік і кокосове молоко разом з цукровою пудрою збиваємо в блендері до появи піни, а потім кладемо в склянку агрегату нарізане на кілька шматочків морозиво і збиваємо коктейль пару хвилин до пишної піни.
- Готовий напій розливають по коктейльних келихах і прикрашаємо по краю скибочкою ананаса.
Коктейль «Coffee Milkshake»
Кава з молоком і з морозивом є безпрограшним варіантом для коктейлю. Дівчата від такого десертного напою вже точно будуть у захваті.
- Для початку заваримо кави. Для цього 1 ч.л. меленої арабіки і 1 ч.л. цукрового піску засипаємо в турку, заливаємо холодною водою (100 мл) і на малому вогні доводимо до готовності.
- Готова кава охолоджуємо, профільтровивают через сито і заливаємо в блендер, куди також вливаємо 120 мл молока, кладемо 300 г морозива і 3 ст.л. шоколадного сиропу.
- Збиваємо коктейль 2 хвилини і «Coffee Milkshake» готовий!
«Чорний росіянин» з морозивом в блендері
Хочете швидко підбадьоритися ?! Тоді цей коктейль – потужний заряд енергії з колою і кавою буде для вас вельми актуальне. Робиться в домашніх умовах він дуже швидко, а випивається блискавично. Дуже смачний і креативний напій стане справжнім ноу-хау на коктейльній вечірці.
Складові
- Розчинна кава – 1 ч.л .;
- Вода – 125 мл;
- Сухі вершки – 1-2 ч.л .;
- Цукровий пісок – 1 ч.л .;
- Кока-кола – 50 мл;
- Морозиво вершкове – 200 г;
Як готувати коктейль з морозива в блендері
- Кавові гранули змішуємо з сухими вершками і цукровим піском, після чого наполовину заповнюємо чашку окропом. Перемішуємо склад до повного розчинення всіх компонентів і одержання міцної кави з вершками.
- Тепер отриманий напій потрібно охолодити. Після цього заливаємо каву в блендер, туди ж заливаємо кока колу і викладаємо морозиво. Збиваємо на максимальній швидкості коктейль 3 хвилини і переливаємо в склянку.
Коктейль «Карамельне хмара»
Дуже ніжний бананово-карамельний дижестив однаково гарний і для вечірки, і для побачення, і для дитячого частування.
Складові
- Банани – 2 шт .;
- Крем-брюле морозиво – 150 г;
- Молоко топлене – 150 мл;
- Пудинг карамельний – 1 порція.
Як приготувати коктейль з морозива в блендері
- Банани очищаємо від шкірки, ламаємо на кілька шматочків і за допомогою блендера пюріруем до однорідного стану.
- Далі викладаємо до бананової масі карамельний пудинг і морозиво, вливаємо молоко і знову збиваємо коктейль до готовності 1 хвилину.
Якщо пудинг вам знайти не вдалося, то його можна замінити двома столовими ложками вареного згущеного молока.
Коктейль «Мохіто» з морозива
Відмінний варіант освіжаючого коктейлю на базі м’яти і лайма. З морозивом традиційний «мохіто» набуває абсолютно новий літній смак.
- Середній пучок свіжих листочків м’яти перетираємо товкачем з 10 г цукрового піску до стану кашки, а потім змішуємо з свіжовичавленим соком 1 лайма і заливаємо всю суміш в чашу блендера, куди також додаємо ще порцію цукрового піску (110 г) і лаймовим цедру, натерту дуже дрібно .
- Всі інгредієнти пробиваємо в блендері до максимально допустимої однорідності, після чого вливаємо 100 мл охолодженого молока і знову все збиваємо буквально півхвилини до ніжної повітряної пінки.
- Далі викладаємо в коктейль вершковий пломбір (150 г) і на граничній потужності збиваємо напій хвилини 2-3 до пишної піни.
Готовий коктейль переливаємо в келих, прикрашений по краю скибочкою лайма, а в центр коктейлю ставимо листочок м’яти і посипаємо все лаймовою цедрою.
Коктейлі в блендері з морозивом – це найбажаніший десерт в будь-який час року. Ніжні, повітряні, дуже смачні і різноманітні – вони однаково подобаються і дітям і дорослим. Порадуйте свою сім’ю оригінальними коктейлями, а наші покрокові рецепти вам в цьому допоможуть.