Зовсім недавно я виявила дуже цікавий рецепт з незвичайним поєднанням продуктів. це бутерброди з ківі і … часником. Звичайно ж, я вирішила їх приготувати, спробувати і поділитися рецептом з вами. Такі бутерброди – відмінна закуска для будь-якого святкового застілля, хоча я іноді їх готую і для вечері в колі сім’ї.
Для приготування бутербродів з ківі і часником нам знадобиться:
- білий хліб або батон,
- 2-4 зубчики часнику,
- 200 грам твердого сиру (в міру солоного),
- 1 яйце, зварене в круту,
- майонез,
- 3-4 ківі.
Рецепт приготування незвичайних і смачних бутербродів з ківі і часником.
Натремо сир і часник на дрібній тертці, а яйце на крупній. Заправимо вийшла сирно-часникову масу майонезом і добре перемішати. Ця сирно-часникова суміш смачна сама по собі, її можна скачати в невеликі кульки і подати як самостійну закуску.
Ківі очистимо від шкіри і наріжемо НЕ тонкими кільцями, ну або овалами, залежить від форми ківі.
Батон або хліб наріжемо тонкими шматочками. Для святкової подачі на стіл, на мій погляд, краще підійде батон (можна купити в магазині, а можна спекти самим, рецепт батона тут, а французького багета тут), а домашні бутерброди я роблю зі звичайним білим хлібом, спечених, наприклад, по цим рецептом. При бажанні хліб можна підсмажити на сковороді або в духовці.
На шматочки хліба намажемо нашу сирно-часникову суміш і зверху покладемо по шматочку ківі. Незважаючи на незвичайне поєднання продуктів, бутерброди вийшли досить смачними.
Смачного.