Вам здається, що торт вийшов не дуже веселий? Тоді давайте разом робити зірочки з мастики, які завжди врятують ситуацію.
Для роботи вам знадобиться мастика з маршмеллоу, рецепт якої я давала в окремому майстер класі.
Мастика з зефіру маршмеллоу: рецепт в мікрохвильовці
Для вирізання зірочок ви можете використовувати металеві або пластмасові форми (це можуть бути формочки для печива або форми з дитячих ігрових наборів).
Торти Прикраса блюд від 10 до 15 штук 7 днів 1 годину + ніч на сушку
ЛюдмілаСтатьі автора
Складові
- Цукрова – 300 г + –
- Цукрова – 2-3 ст.л. + –
- Харчові – будь-які за вашим бажанням + –
- Вода – + –
- Вирубка – + –
- Фігурний – + –
- Зубочистки – + –
Приготування
ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM
Ділимо мастику на частини за кількістю обраних вами фарб. У мене були зелений, блакитний, рожевий і лимонний (я змішала зелений і жовтий).
Розмішуємо добре шматочки мастики, розгортаємо в пласт товщиною не менше 3 мм і вирубкою видавлюємо зірочки.
Потрібно заховати обрізки, вони ще знадобляться.

Для того, щоб наші зірочки стали креативними, особливими, я хочу нанести на них малюнок моєї улюбленої брошки.

Для того щоб нанести візерунок, потрібно вмочити однією стороною зірку в цукрову пудру.

Прикрити брошка поліетиленовим пакетом.

Придавити брошкою. Великих зусиль докладати не треба, ви ризикуєте отримати розпливлася зірку)))

Вийшло! Подивіться по-іншому на гудзики, шпильки – будь-який предмет з цікавим опуклим малюнком буде дуже до речі.

Якщо форма зірки трохи скривилася, її можна підправити пальцями. Зубочисткою наколюємо зірку.

Залишилося тільки гарненько висушити вироби, щоб вони не втрачали свою форму – і на торт! Не забудьте покрити глазур’ю і кандурин.
P.S. Кандурин – перламутровий барвник. Даний вид барвника має нейтральний смаком і є безпечним для здоров’я, крім того він стійкий до високих температур і pH. Кандурин додасть продуктам з мастики магічний блиск срібла, золота та інших кольорів і відтінків.