Американські млинці або панкейкі вдають із себе відмінне блюдо на сніданок. Готуються дуже легко.
Для приготування американських млинців або панкейк нам знадобиться:
- 400 мл молока,
- 2 яйця,
- 90 грам рослинного масла,
- 280 грам борошна,
- 2 чайні ложки розпушувача,
- 30 грам цукру (кількість цукру можна трохи збільшити для любителів солодких млинців),
- 0,5 чайні ложки солі.
Рецепт приготування американських млинців або панкейк.
Збити 2 яйця до появи піни.
Додати молоко і ще раз збити.
Влити масло. Зверху просіяти борошно. На неї покласти сіль, цукор і розпушувач і ще раз все перемішати.
Розігріти антіпрегарную сковороду на середньому вогні. Перший раз змастити маслом, потім мазати не треба. Налити велику ложку тесту в центр сковороди і розкачати його в гурток діаметром 10-12 см, повертаючи сковороду в різні боки. Для простоти можна використовувати сковороду з діаметром дна 12 см. Випікати 1-2 хвилини, до появи бульбашок. Перевернути і випікати ще 1-2 хвилини.
Американці їдять панкейкі з кленовим сиропом. А взагалі їх можна їсти з чим душа забажає, зі сметаною, згущеним молоком, варенням, медом.
Смачного.