Американські млинці або панкейкі

Американські млинці або панкейкі вдають із себе відмінне блюдо на сніданок. Готуються дуже легко.
Американські млинці або панкейкі

Для приготування американських млинців або панкейк нам знадобиться:

  • 400 мл молока,
  • 2 яйця,
  • 90 грам рослинного масла,
  • 280 грам борошна,
  • 2 чайні ложки розпушувача,
  • 30 грам цукру (кількість цукру можна трохи збільшити для любителів солодких млинців),
  • 0,5 чайні ложки солі.

Рецепт приготування американських млинців або панкейк.

Збити 2 яйця до появи піни.

Збити яйця

Додати молоко і ще раз збити.

Додамо молоко

Влити масло. Зверху просіяти борошно. На неї покласти сіль, цукор і розпушувач і ще раз все перемішати.

8822

Розігріти антіпрегарную сковороду на середньому вогні. Перший раз змастити маслом, потім мазати не треба. Налити велику ложку тесту в центр сковороди і розкачати його в гурток діаметром 10-12 см, повертаючи сковороду в різні боки. Для простоти можна використовувати сковороду з діаметром дна 12 см. Випікати 1-2 хвилини, до появи бульбашок. Перевернути і випікати ще 1-2 хвилини.

IMG_8830 IMG_8833 IMG_8846IMG_8839

Американці їдять панкейкі з кленовим сиропом. А взагалі їх можна їсти з чим душа забажає, зі сметаною, згущеним молоком, варенням, медом.

американські млинці Американські млинці з джемом

Смачного.