Відкритий пиріг з рибною консервою: рецепт з фото

Випічка з начинкою з консервованої риби готується досить просто, більш того, на її приготування йде мінімум продуктів і часу.

Сьогодні ми спробуємо приготувати відкритий пиріг з рибною консервою, рецепт з фото стане нашим незамінним помічником у цьому вишуканому справі. Якщо ніколи раніше ви не готували таке частування своїм близьким, то зараз саме час це виправити, а я вам із задоволенням в цьому допоможу, перевіреними на собі, порадами.

Покрокове приготування відкритого пирога з консервою в духовці

Пироги Секрети випічки
Зімфіра БуньковаСтатьі автора

Відкритий пиріг з рибною консервою рецепт з фото
Відкритий пиріг з рибною консервою рецепт з фото

Складові

  • Борошно пшеничне – 1,5 ст. + –
  • Кефір – 1 ст. + –
  • Сода харчова – 1/2 ч.л. + –
  • Яйця курячі – 4 шт. + –
  • Рибна консерва – 1 банка + –
  • Петрушка – 1 пучок + –
  • Твердий сир – 100 г + –
  • Сіль – за смаком + –

Приготування

ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM

Для початку приготуємо тісто для відкритого пирога з консервою. Воно повинно бути рідке, як на кекс, а щоб пиріг вийшов максимально пишним – зробимо тісто на кефірі.

Кефір налити в глибоку миску. Розбити туди одне яйце.


  • Додати трохи харчової соди. Її погасить кефір.


  • Насипати борошно. Також в тісто варто додати трохи солі.


  • Розмішати, щоб мука розчинилася і не було грудочок.


  • Приступимо до начинки для пирога: рибу з банки «виловити», а ось масляниста (рідка) основа нам не знадобиться.


  • Розім’яти рибу за допомогою вилки.


  • Попередньо відварені і очищені яйця нарізати невеликими кубиками.


  • Петрушку подрібнити. Замість петрушки можна використовувати будь-яку зелень.


  • Начинку з’єднати в одній тарілці і перемішати. Досолювати її не потрібно.


  • Сир натерти на дрібній тертці. Можна використовувати будь-який твердий сир.


  • Форму для випічки змастити олією.


  • Вилити тісто у форму.


  • Викласти поверх тесту начинку. Розподіліть начинку рівномірно.


  • Зверху пиріг треба посипати сиром.


  • Випікати відкритий пиріг з консервами можна в духовці, а можна і в аерогрилі. Температура запікання – 180 градусів, час – 25-30 хвилин, не більше.


  • Через зазначений час, відкритий пиріг з консервою готовий! Апетитна хрустка сирна скоринка дуже красиво виглядає на пирозі.


  • Розріжте пиріг на шматки і подавайте, хоч в гарячому, хоч в холодному вигляді.
    Смачного!